Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14% от българите са влюбени в колите си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

14% от българите са влюбени в колите си

http://www.topcars.bg/news.php?id=3439 Аз мисля, че сред собствениците на италиански коли, процента е много по-голям :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Е как да не съм влюбен в колата си? 1. НЕ ми кръшка!2. Не ми противоречи!3. Тя обича силна музика аз, също 4. Е ко мога да искам повече ? :D
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

В предишната да! В тези двете - не.

Коментар

Ти ми дай тая русата дето е седнала вътре в AMG-то па да видим колко пъти ще се влюбя.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Само дето вече не "шофирам с най-голямо удоволствие" както допреди 5-6 години. Вече шофирам с раздвоени чувства - от една страна се кефя на машинката, от друга страна се страхувам от хилядите изроди по пътя.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

колата която най много съм обичал и правил е била москвич :D с годините колите ми станаха роби и ги експлоатирам на макс
            фиатче Браво 2.0

Коментар

аз съм сред тези 14%!
              Grande Punto 1.3 75 hp
              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз пък не! Нито в колата, нито в мотора. Все пак това са обикновени бездиханни МПС-та.

Коментар

Разкрити сме! :D
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Kak пък да не съм влюбен в колата/ите? ... Ей, хора оглеждайте се. Винаги има в какво да се влюбите. Оставете тенекиите да гният... Бат’ко ви го казва... :D
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

:D :D :D
                      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

В мойта се влюбвам след като, й се изчервят бузките! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Po dobre da pruskam pari po kolata i edin den kato q pogledna da imam ne6to na lice ot kolkot oda pruskam pari po nqkoq istenska lubov .. i 1 den kato sa oburna da nqmam ni6tu osven nqkolko si izgubeni godini .... 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.org
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                            Po dobre da pruskam pari po kolata i edin den kato q pogledna da imam ne6to na lice ot kolkot oda pruskam pari po nqkoq istenska lubov .. i 1 den kato sa oburna da nqmam ni6tu osven nqkolko si izgubeni godini ....
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

GbGz написа:
                              Po dobre da pruskam pari po kolata i edin den kato q pogledna da imam ne6to na lice ot kolkot oda pruskam pari po nqkoq istenska lubov .. i 1 den kato sa oburna da nqmam ni6tu osven nqkolko si izgubeni godini ....
                              пръскай сега по кръчми и к...и ,че на 50 ще си купиш ферари ама ще е късно явно не знаеш ,че колкото и пари да вложиш в една кола никога няма да са ти налице ела па да ти се върнат .
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                              X