Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тези хора ще пазят реда и сигурността

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тези хора ще пазят реда и сигурността

Само час след като положиха клетва някой от новите служители на Полицията я нарушиха. Днес по обед в Града на розите два автомобила демонстративно паркират в центъра на Казанлък -там където е забранено .Въпреки знаците Екозона и Влизането забранено обаче новите полицейски служители не се посвеняват да спрат върху плочките на централния площад.На автомобилите бяха залепени и специализирани лепенки Национална служба полиция.Освен това показателно на воланите на колите бяха поставени полицейска палка и шапка,които да удостоверят ,че все пак автомобилите не са на кого да е. /БГНЕССтара Загора / България http://video.v2.bgnes.com/view/6008
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Вече самозабравили се редови цървули. Понякога, рядко, журналистите ме кефят
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ако нямаше журналисти на мястото, дали казанлъшките полицаи пак щяха да им съставят актове?Или щяха да се присъединят към "колегите" си на кафето?Ето това живо ме интересува.

Коментар

Дано сега на тия цървули им изстине мястото и поживо поздраво у тях Но като се има предвид къде живеем,няай-вероятно ще го наградят
        ex.Мареа ТД100

Коментар

И питам: Докога всеки полицай ще си лепи на личния автомобил "специализирания" стикер?!? За какво е специализиран този стикер - ми естествено, за да не бъде санкциониран въпросния водач на пътя от "колегите".Преди бяха на бял фон, цветни... след като някой от началниците им ги поразгони малко, станаха сини на безцветен фон. Така се забелязват само от който трябва...Мой приятел, полицай, за известно време напусна работата си в полицията. Тогава изрече фраза "малеее, сега трябва да си купувам винетки".След като пак започна работа там, като стана дума за винетки, ми показа неговата на колата и каза, че това му е първата и ПОСЛЕДНАТА винетка, която си е купил.ДОКОГА ТАКА, ГОСПОДИН МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ???п.п. Нищо лично срещу полицаите. Ако и аз мога така, и аз ще го правя.За съжаление не мога, не работя в полицията.

Коментар

Брей , единия голям мъж го дава.....да ги таковам в смешковците!!!
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Аз като говоря не приказвам - всичкото МВР на сапун

Коментар

Айде пак да се чешеме езиците. Полицаите тва полицаите онова. Правилно го каза оня. Нищо, че малко отворко го дава и требва да му се натрие носа, ама е прав. Всичките на държавна работа са ла*на. Всеки си мисли, че нещо по от другите. А всъщност е най-обикновен работник. Дали тия зайци полицай, дали в данъчното, дали в общината навсякъде. Изключенията са една джипка хора. Торнадо, вие военните го правите същото. Я емблема, я камуфлажна шапка я нещо друго. И по същия милиционерски начин като спрат военен на улицата излиза с картата напред и заявява гордо "е КОЛЕГА извинявай". А мене ме моткат 30 мин и се чудят за кво да се хванат за да изцицат некой лев ама нема. Ама щом си под пагон си колега и "ае давай" След мене го спряха преди мене си тръгна. Хвала на всички държавни институции. Онзи ден с приятелката отиваме да подаваме декларация за смяна на собственост на имот. Оная дропла ме гледа като бик пишешта машина. И ме връща 50 пъти и ми крещи все едно всеки ден пускам такава декларация. У пощата същото отношение. Държавата ни е сбъркана ей !!!

Коментар

Ако закрият МВР, това изобщо няма да повлияе на престъпността в България. И с тях, и без тях все тая. Само ни прахосват данъците. Тия двамата пущиняци сигурно са неграмотни и един акт да попълнят.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Много интересно става обаче, когато някой плюещ, че всички на държавна служба са ла*на, самия той започне държавна работа.Елате да го видите тогава. На тея младежи самочувствието е нищо.Така изглежда от другата страна.Тоя който плюе "лайната", тайничко завижда и си мечтае да се омаца и той в тях.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Батко държавата прави всички така. Ти ако имаш възможност да се омажеш в кацата с меда няма ли да го направиш? Тук живота те прави животно. А тия принципните дето обясняват, че никога за нищо на света няма да се облажат ако имат власт ... гледахме ги няколко мандата подобни. Те божи кравички, пък после кво излиза.

Коментар

Както се казва в такива ситуации:Без коментар.Та и затова онзи с новата униформа само хъка и мъка.Тази ситуация е в почти всеки по-малък град,където тези с пагона имат повече власт от кмета.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Malone написа:
                          Много интересно става обаче, когато някой плюещ, че всички на държавна служба са ла*на, самия той започне държавна работа.Елате да го видите тогава. На тея младежи самочувствието е нищо.Така изглежда от другата страна.Тоя който плюе "лайната", тайничко завижда и си мечтае да се омаца и той в тях.
                          Добре бе човек,коментирай клоуните,заснети на клипа и спри да се правиш на застрелян! Ако нямаш мнение,не пиши нелепости,смешно е как се излагат тия
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Kuku написа:
                            Оставям без коментар .............
                            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

sacheto написа:
                              Kuku написа:
                              Точно с този цитат и темата е вече за коша!!! Колега в МВР не са само Полицията,а още доста служби,недей да слагаш всички под общ знаменател!!! Спора е излишен кой какви облаги ползва и не ползва. Аз като редови служител на МВР се обиждам от такива фрази. Защо никоя частна фирма или частник не плаща реалните данъци и такси,а всеки гледа да прекара държавата и после всички я плюят???? Защо като ви спре КАТ за проверка и всички викате "ако сега можем да измислим нещо" а не оставите да ви напишат акт ??? После защо имало корупция????? Във всяко стадо си има мърша!!! Както казах спора е излишен и темата е за коша!!!!
                              Ами, колега, във вашето стадо много мърша .Нищо лично, ама много парадират със служебно положение
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                              X