Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тези хора ще пазят реда и сигурността

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе някои хора продалжажат да си мислят ,че са хванали господ за расото и браво на журналистите.

Коментар

Имам една прясна - прясна снимка от днес как въпросните служители осъществяват контрол на трафика като са спрели возилото си на автобусна спирка и спорат на нея водачи.Имат ли право и ако имат и стане ПТП с пешеходец който не може да стъпи сигурно на тротоара какво правим?Засега няма да публикувам снимката да не ме завардят и без това ме мразят покрай мотора който продадох.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Тези хора ще пазят реда и сигурността

Tornado написа:
        Само час след като положиха клетва някой от новите служители на Полицията я нарушиха. Днес по обед в Града на розите два автомобила демонстративно паркират в центъра на Казанлък -там където е забранено .Въпреки знаците Екозона и Влизането забранено обаче новите полицейски служители не се посвеняват да спрат върху плочките на централния площад.На автомобилите бяха залепени и специализирани лепенки Национална служба полиция.Освен това показателно на воланите на колите бяха поставени полицейска палка и шапка,които да удостоверят ,че все пак автомобилите не са на кого да е. /БГНЕССтара Загора / България http://video.v2.bgnes.com/view/6008
        Повече приличат на мутри от колкото на полицаи. Дисциплинарно уволнение за такива типове .......

Коментар

Working...
        X