Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябват ми няколко стари PC-та :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябват ми няколко стари PC-та :)

За една работа с която се боря от няколко месеца на теория ми трябват няколко ( 6 - 7 - 8 ) стари компютърчета... желаната конфигурация е 400-700мхз, 64-128 рам, хард, захранване. Ако има мрежа/ЦД/флопи/видеокарта е още по-добре, но не е задължително, може и без кутия даже (ако живее в момента в някой кашон на тавана). Ако някой е склонен да се раздели с такава машина нека да си даде цената, също така търся информация за фирми, в които може да се намери такава машина на някакви реални цени като за такава техника. Приемам оферти от всякъде.

части

преди няколко дни ги дадох на един комшия можеше да се съберат поне 2 има още наколко части от тях захранвания CD разни платки- видеокарти ще питам едно девойче има магазин на Ломско шосе № 110
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Duron 1100, 2 харда - единия 3 май, другия 20 - рам 2*128, дъно асус ли беше....Има си всичко (лан,видео, цд) и си работи.Само трябва да взема да го сглобя, че нещо ги бех разкостил пц-тата из нас...Ако искаш повече инфо - пиши лс. Да не те излъжа, че по спомен говоря.
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Аз мисля ,че при нашите има един стар комп ама трябва да проверя с какви параметри е и ще ти пиша. Със сигурност работи. Само помня , че е със 128рам,СД, хард около 10Гб.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Стари лаптопи вършат ли ти работа? Има си всичко без хард-диск ( и него си го има, ама го ползвам в един настолен).Иначе е 500МХц, 160 МБ РАМ, мрежата му е на ПЦМЦИ-слот...Имам и един настолен стар, работещ, но е под твоите критерии - Пентиум 166 МХц... иначе си работи с Вин 98 перфектно.

Коментар

Имам един ... 333 мхц май беше със 64 рам, сидита, флопита ланове манове ... всичките му лайна там ... Ако го искаш - цената е 300 ( триста ) стотинки Не го знам - работи ли, не работи ли ... сигурно от 7-8 години не е включван ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ами мерси за офертите Засега имам няколко оферти от Варна тук, тея дни като намалее снега ще видя какво че събера и после ще се обадя за тези тука евентуално, че то куриери, такива работи там трябват... Ще се разбере доняколко дена тая работа от къде и какво ще довлача и взема и тогава . Че тоя сняг така ни изненада и са трудно ще се мърда по Варна тези дни

Коментар

И аз имам 1 дето не ми трябва, 1800 Мh/z рам-256 видео Gforce-64 mb cd/dvd флопи.Работи перфектно ама имам още 3 , 3 пъти по силни и този ми е се едно сядам да играя на калулатор в магазин
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

Working...
                X