За една работа с която се боря от няколко месеца на теория ми трябват няколко ( 6 - 7 - 8 ) стари компютърчета... желаната конфигурация е 400-700мхз, 64-128 рам, хард, захранване. Ако има мрежа/ЦД/флопи/видеокарта е още по-добре, но не е задължително, може и без кутия даже (ако живее в момента в някой кашон на тавана). Ако някой е склонен да се раздели с такава машина нека да си даде цената, също така търся информация за фирми, в които може да се намери такава машина на някакви реални цени като за такава техника. Приемам оферти от всякъде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябват ми няколко стари PC-та :)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Duron 1100, 2 харда - единия 3 май, другия 20 - рам 2*128, дъно асус ли беше....Има си всичко (лан,видео, цд) и си работи.Само трябва да взема да го сглобя, че нещо ги бех разкостил пц-тата из нас...Ако искаш повече инфо - пиши лс. Да не те излъжа, че по спомен говоря.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
bubachko
Ами мерси за офертите Засега имам няколко оферти от Варна тук, тея дни като намалее снега ще видя какво че събера и после ще се обадя за тези тука евентуално, че то куриери, такива работи там трябват... Ще се разбере доняколко дена тая работа от къде и какво ще довлача и взема и тогава . Че тоя сняг така ни изненада и са трудно ще се мърда по Варна тези дни
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар