Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съдействие в София за оглед на едно Либре...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, има една Либра за теб, само не знам дали не е продадена, че голям интерес нещо.Накратко - в момента помагам на един бояджия който пък прави колите на няколко автокъщи.Вчера я боядисахме - предна и задна броня и драснат калник, нищо съществено.2.4, 2002г. седан, Босе, син плюш, отвътре забележка няма а аз съм взикателен.Навигация, GSM и там каквото е, не му разбирам. Колата е на 300000км, като в момента разбира сее на по-малко вече, но това бяха км. преди интервенцията. Карал съм я съвсем малко, около 2-3км,двигателя си е перфектен, има слабо потропване в предна дясна част.Понеже шефа нещо се беше замислил да я взима му казаха цена 4600лв. Не знам дали това е цена специалноза него или просто си е такава, но ми се струва че си заслужава поне да се види, ако идваш насам.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Колега дай някакви координати на този Либрок, в момента сме блокирани от снеговалежа и незнам кога ще мога да отскоча до Софето...
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колега, BO - дай някакви отзиви за бензиновите мотори при Либра?

Коментар

Marea Bipower написа:
          Колега, BO - дай някакви отзиви за бензиновите мотори при Либра?
          Ами няма да ми е 100% вярно мнението, защото ще съм повлиян от друг аспект.Общо взето бензинов мотор, друго няма Иначе няма проблеми, знаете ги, Браво/а/Мареа 1.6 двигател - същото положение.1.8 двигател е с малко подобрения, но отново си е здрав.2.0 двигател като на по-новото Браво след 1998 с ВИС-а.Общо взето е това. Хубави ама бензинови @tysonДо колко пари си приготвил за Либрок да взема да се отърва от моя че 2.4жтд-20в зове
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
          X