Бих искал да попитам някой колега дали е хвърлял поглед на ето тази Либра:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...зглежда много лачена Предизвиква интерес в мен, ще съм благодарен на всеки за всякаква информация. Интересува ме дали е с БОСЕ и всякакви други недостатъци АКО има такива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съдействие в София за оглед на едно Либре...
Collapse
X
-
Може да знае колата.Излъскана е с паста за зъби е имал предвид колегата, но повечето коли на Горубляне ги лъскат с паста за зъби Без оглед на място няма как да се каже с точност. Ако решиш да идваш до София кажи предварително. Мога да дойда с теб, ако искаш== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав, благодаря за предложението. Може и да се възползвам, защото разчитам само на НАВИ-то :D Още мнения? Някой ако случайно е гледал колата, може да изрази впечатленията си, без да се притеснява П.П. Как разбрахте, че е с БОСЕ? Само по тонклонката на предната врата ли?За тази също приемам помощ -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...501&f1=details"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Слав, благодаря за предложението. Може и да се възползвам, защото разчитам само на НАВИ-то :D Още мнения? Някой ако случайно е гледал колата, може да изрази впечатленията си, без да се притеснява П.П. Как разбрахте, че е с БОСЕ? Само по тонклонката на предната врата ли?За тази също приемам помощ -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...501&f1=detailsA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не държа на Навигация в Либрата. Искам само да е 2.4 седан с БОСЕ.И по възможност ще гледам да е по-новия мотор 140 коня..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tomazo написа:значи когато колега от провинцията си търси кола на Горубляне съм длъжен да споделя впечатления ,а това ,че има колеги от софия които си търсят коли от горубляне вече е без коментар А дизелова кола не се купува така особено ако е около 650 000 км .
Коментар
-
Досега все от Горубляне съм си купувал коли и нямам неточно попадение Само че си ги купувам с майстор, а и напоследък самият аз се понаучих малко от малко. Първата кола явно са я внесли точно след като купих Алфата, иначе със сигурност щях да съм я огледал подробно - просто защото прегледах всички 2.4 JTD на Горубляне. Истината е следната - хвани си човек, който наистина разбира и ела в София с него. Ако разбирах малко повече, бих ти предложил помощ, още повече, че съм и от Русе но нямам такова самочувствие, че да рискувам чужди пари. Не е задължително да купиш точно колата от обявата - на мен не ми се е случвало. Твоята кола може и да е тук, но трябва събота или неделя, рано сутринта да си на пазара. Ама като казвам рано, това означава в 8-8.30 да си там, за да не са припалили онези диваци дизелите още. Така поне ще видиш дали и как пали колата, ще видиш пушека, че чуеш двигателя. Колкото по-студено, толкова по-добре - дизел се купува зимно време. И се готви да обикаляш поне едно 2-3-4-5 часа - виж всичко преди да се метнеш. Ако гледаш и други коли, пускай линкове - доста от старите коли по пазара съм ги гледал с майстор...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
стига сте с...ли в темата на човека,той иска просто мнение,оставете го тоя с категоричното мнение,вижте,че човека и той не му обърна грам внимание.Ако ще ходиш до там,поразтърси из всички автокъщи,вярно,че има много леш,но може и нещо наистина добро да намериш,ако търсиш добре!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар