Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво безобразие само значи...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво безобразие само значи...

http://dnes.dir.bg/2010/01/18/news5713237.htmlДвамата бивши полицаи, които правиха секс с непълнолетно момиче във Варна миналото лято, искат да ги върнат на работа.Анани Велев и Драгомир Димитров са завели дела в Административен съд - Разград срещу местния полицейски директор. Първото съдебно заседание е днес, съобщи Дарик.Причина за уволнението на Анани Велев и Драгомир Димитров бяха техни действия, извършени през лятото на 2009 г. по време на командировка във Варна. Тогава 15-годишна девойка ги потърсила за помощ, като се е оплакала, че неин познат се е опитал да я изнасили на плажа. Вместо да помогнат на тийнейджърката, униформените от Разградско я завели в бунгалото, в което били настанени. Там правили секс с нея, като заснели извършеното с мобилни телефони.През октомври срещу Велев и Димитров започна разследване във Варненска районна прокуратура, а директорът на Областната дирекция на МВР-Разград Ивайло Йовчев подписа заповедите им за дисциплинарно уволнение. Именно срещу него са заведени делата в Административния съд в Разград.Първото заседание по процеса на Велев е днес, а на Димитров - в сряда. Двамата искат да бъдат възстановени на работа. Преди уволнението си Велев бе инспектор в районното управление на МВР в Лозница, а Димитров - служител в СОД-Разград.----Направо ... какво безобразие да ги уволнят... на къде отива света... Единствения ми въпрос е: Защо след като има престъплението снимано от самите тях и е доказано деянието още нямат присъди?! А някой писа по темата за пребития крадец, как осъдили на 2 години и 11 месеца двама за кражба на 2 чувала захар. Смях и срамота!

вече нищо, не може да ме учуди...за едни има закони, за други - няма...
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Аз съм сигурен,че малкото момиче ги е предизвикало само обаче тези 2-та така наречени полицаи къде им е бил наврян акъла в гащите.Тук има със сигурност намесена трета страна,заставила момичето да даде показания срещу тези.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Аз съм сигурен,че малкото момиче ги е предизвикало само обаче тези 2-та така наречени полицаи къде им е бил наврян акъла в гащите.Тук има със сигурност намесена трета страна,заставила момичето да даде показания срещу тези.
        Каквато и да е истината, след като казват че има клип на който се разпознава кои са, какво правят и с кого защо никой не прави нищо след това? Те нали за това смятат 18 за пълнолетие, че някъде и 21... смята се, че по каквито и да е причини (доброволни или насилствени) малолетните не носят отговорност... нали така? Значи някой друг трябва да мисли. Ами да са мислили когато е било време, а не сега да се изкарват те жертви... Че са и полицаи да му се незнае, да беше някой квартален рецидевист да разбера, а то тея дето требе да ни пазят от такива....

Коментар

bubachko написа:
          popara801 написа:
          Каквато и да е истината, след като казват че има клип на който се разпознава кои са, какво правят и с кого защо никой не прави нищо след това? Те нали за това смятат 18 за пълнолетие, че някъде и 21... смята се, че по каквито и да е причини (доброволни или насилствени) малолетните не носят отговорност... нали така? Значи някой друг трябва да мисли. Ами да са мислили когато е било време, а не сега да се изкарват те жертви... Че са и полицаи да му се незнае, да беше някой квартален рецидевист да разбера, а то тея дето требе да ни пазят от такива....
          Да разбира се че е така нищо не ги оневинява и трябва да понесат пълната строгост на закона.За жалост наща действителност не е такава и това е най-лошото.Ама съгласи се,че и днешните така наречени малки момиченца ходят като тези на околовръстното облечени и родителите им ги поощряват.Да си намериш мама богат,че живота труден.И така самата ценностна система е размита и останала някъде в края на 80-те.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            bubachko написа:
            popara801 написа:
            Да разбира се че е така нищо не ги оневинява и трябва да понесат пълната строгост на закона.За жалост наща действителност не е такава и това е най-лошото.Ама съгласи се,че и днешните така наречени малки момиченца ходят като тези на околовръстното облечени и родителите им ги поощряват.Да си намериш мама богат,че живота труден.И така самата ценностна система е размита и останала някъде в края на 80-те.
            Това не го отричам, поколението е изродясало... Тънката ми мисъл беше, че когато и родителите поощряват такива "лудории", трябва все пак да има някой който да влее малко мозък - в лицето на учители, социални работници, чичко полицай... Проблема е, че и тези хора започнаха да правят бели, а най ме е яд, че съда не може да размаха пръст и копче да им каже... или просто не иска. Тука има една поговорка: Ако някой иска - намира начин, ако не иска - намира причина. И най-накрая пак ще стане, че не били 5000, а били 50, не били компютри, а компоти...Чудно ми е, дали ако направят така, че малолетните да носят някаква наказателна отговорност няма да се постегне челядта? Полицая доказва,ч е момата доброволно е дала, че и левче са и бутнали, за да я сминат. Ами айде като знае сега, че да претаковаш малолетна е наказуемо - 10 дни в изправително училище или 100 часа общественополезен труд. Защото не твърдя и че мацката е невинна, медальона винаги има 2 страни.

Коментар

Working...
            X