Честито на всички именници и от мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атанасов ден е.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Immortal написа:Малко встрани от честитките - има една народна мъдрост - Танас гельди, яз гельди (Атанас(овден) дойде, лятото дойде)...само че като гледам какъв сняг забръска навън, като гледам и прогнозите...май зимата сега се сети да идва...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Казах "народна", не съм казал, че е българска, макар че аз лично Танас или Атанас турско име не съм чувал.Истината е, че старите хора са говорили с доста турцизми в езика. Баба ми например използваше страшно много турски думи, а по нашия край изобщо няма турци.Както и да е де...виж, това за преместването на датата не се бях сетил...
Коментар
-
gantcho написа:Честито на Атанас71. Да не са нагърмиш, Атанасе Жив и здрав!Честито и на всички останали, които празнуват :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Immortal написа:Честито и от мен!Специално на Атанас71, la scuadra azzura, naskobg, nanobanano и всички останали, имащи днес имен ден - много здраве и късмет!Наздраве!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Immortal написа:Казах "народна", не съм казал, че е българска, макар че аз лично Танас или Атанас турско име не съм чувал.Истината е, че старите хора са говорили с доста турцизми в езика. Баба ми например използваше страшно много турски думи, а по нашия край изобщо няма турци.Както и да е де...виж, това за преместването на датата не се бях сетил...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар