Днес пробвах няколко видео разговора през мрежата на Глобул - The same shit!Накъсва, засича...При предишните тестове не беше така.Явно нещата са преходни. Или пък много динамични.Но нека това да е проблема - като се има предвид колко често се ползва едва ли тя е най-важната услуга без която не може
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските GSM оператори - Цени и услуги
Collapse
X
-
Esper написа:Днес пробвах няколко видео разговора през мрежата на Глобул - The same shit!Накъсва, засича...При предишните тестове не беше така.Явно нещата са преходни. Или пък много динамични.Но нека това да е проблема - като се има предвид колко често се ползва едва ли тя е най-важната услуга без която не може
Коментар
-
Ми да кажа, че тестовете миналата година ги правих със същите 2ма човека и същите 3 апарата Тоест остава да е от натоварването на клетката.Утре ще взема да ти звънна и ще видим какво ще стане.Може да се окаже че дестинацията Перник-Ямбол с по-добро прохождение отколкото между 2 клетки в Перник :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:... Може да се окаже че дестинацията Перник-Ямбол с по-добро прохождение отколкото между 2 клетки в Перник :DКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Колеги, покритието на Виваком беше лошо преди 3-4 години.Към момента Виваком бие по покритие Глобул без проблем и е в наравно с Мтел.От към data трафик и data сим карти бие и Глобул и Мтел благодарение на новите клетки и резервирания капацитет за пренос на данни.Глобул и Мтел дават приоритет на преноса на глас и след това, ако има капацитет клетките им пренасят данните (видео, достъп до интернет, трафик).Виваком клетките обаче имат заделен капацитет за глас и заделен капацитет за data. Това означава, че при натоварване на клетката гласа и data-та са равнопоставени. До момента от около 1 година ползвам data traffic sim за достъп до интернет и не е имало местенце където да не съм имал интернет или да е разпадал.Съчетано и с ниските цени си е оферта от всякъде. Не случайно много банкови и големи институции предпочитат Виваком.
Коментар
-
doofiat написа:Колеги, покритието на Виваком беше лошо преди 3-4 години.Към момента Виваком бие по покритие Глобул без проблем и е в наравно с Мтел....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:... и 10лв безжичния - ще се чудите кво стааа..., ама нали сте монополист...
Коментар
-
vital написа:jenshen73 написа:... и 10лв безжичния - ще се чудите кво стааа..., ама нали сте монополист...Steliyan's Life!
Коментар
-
Пределно ясно ми е, че е за две години договора, но мен лично ме устройва, тъй като така и така ползвам Адлс, а безжичен ми се налага един-два пъти седмично и не ми се плащат 20-30-40лв при другите оператори. Естествено в офиса в София ползваме друга фирма за мноого по-голяма скорост, но за Кюстендил например е най-доброто.Факт е, че за София или големите градове Адсл-а е смешен, но за по-малките градове или просто за по-непридирчиви потребители е идеален За покритието във Варна споменах моето впечатление, не ангажирам никой с него, така съм го видял аз А не съм се прехвърлил, тъй като изчаквам да ми изтекът договорите, не ми се плащат неустойки за автоматично подновени договори(знам, че и във Виваком е така).Като цяло мисля, че спора е излишен - затова има конкуренция, за да избере всеки каквото му е удобно и му отговаря като цена, за това, което предлага
Коментар
-
Честно казано, въпреки, че съм против услугите на БТК и ползването им - тази им оферта за сега ме кара да се замисля..., но предвид, че не ползвам градски телефон и искам да го разкарам като мебел - все още не е надделяла идеята да остана техен абонат. Имам още 3 дни да разсъждавам.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:vital написа:jenshen73 написа:... и 10лв безжичния - ще се чудите кво стааа..., ама нали сте монополист...
Коментар
-
И аз си бях сложил домашния телефон на най-ниската тарифа и бях премахнал физически апарат, но като минах на промоцията Хоум, си купих безжичен телефон и започнах да говоря. Все пак до сега плащах интернет за 27 и отделно телефон около 7-8. Сега с Хоум за 30лв общо имам и 3600мин, вкл. Европа. П.С Като рекламен агент съм и в последно времем във форума
Коментар
-
vital написа:И аз си бях сложил домашния телефон на най-ниската тарифа и бях премахнал физически апарат, но като минах на промоцията Хоум, си купих безжичен телефон и започнах да говоря. Все пак до сега плащах интернет за 27 и отделно телефон около 7-8. Сега с Хоум за 30лв общо имам и 3600мин, вкл. Европа. П.С Като рекламен агент съм и в последно времем във форума
Коментар
-
doofiat написа:vital написа:И аз си бях сложил домашния телефон на най-ниската тарифа и бях премахнал физически апарат, но като минах на промоцията Хоум, си купих безжичен телефон и започнах да говоря. Все пак до сега плащах интернет за 27 и отделно телефон около 7-8. Сега с Хоум за 30лв общо имам и 3600мин, вкл. Европа. П.С Като рекламен агент съм и в последно времем във форумаSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар