Това са мнения, отделени от темата за преносимост на номерата в GSM мрежата.И понеже първия офтопик се оказа мой, започвам с него
...По отношение на цените си прав - изгубих си известно време за да вникна какво се крие зад ценовите оферти на двата оператора.Наистина няма големи разлики. И цените са уеднаквени и възможностите на пакетите.Разликите са в екстрите.Например при Globul National 100 първите 2 месеца има 30MB трафик.При еквивалентния пакет на M-Tel FIT M пак през първите 2 месеца няма включен трафик но има повече минути.Но съответно и по-малко номера в група...Абе изобщо невъзможно е да се направи точна сметка - зависи от потреблението на конкретен човек.И реших да пробвам.Не че съм афектиран по някаква причина от оператора.По отношение на рекламните SMS-и по някаква причина в МТЕЛ бях в много облагодетелствана позиция.Изключително рядко съм получавал реклама.Например по коледните и новогодишните празници имам само 2. По мои наблюдения хората около мен получаваха десетки...Може би защото номера беше много стар и е възможно да се ме забравили - факт от който ни най малко не страдах
Коментар