Каквото и да си говорим - мобилните разговори са скъпотия!Ние сме на МТЕЛ. Жена ми говори много, този месец има 104 лв, иначе средно сметките й са 80~90 лв. Моята сметка е 25~35 средно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските GSM оператори - Цени и услуги
Collapse
X
-
Humppa
-
ilkor написа:Деяне, само едно уточнение. При Мтел безплатните минути (и после тези с цена 1ст/мин) не са само към твоята бизнес група а към всички абонати на Мтел които ползват бизнес абонамент.
Коментар
-
trace написа:Esper"МТЕЛ от години в пикови часове като например 01.01.ХХХХ след 00:00 не могат да обслужват клиенти с часове.Тази година например успях да направя обаждане след 03:00.С Глобул не забелязах проблем след 01:00.Това за Перник."Това нищо не значи - ако се о6аждат 1000 човека от М-тел и 5 от Гло6ул е нормално да е така....I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Години наред ползвам услугите и на М-тел и Глобул но с ръка на сърцето макар и малко по-високите цени съм по-доволен и от покритието на обхвата а и от по-компетентното и експедитивно обслужване в М-тел.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Имам 2 М-тел ски и един Виваком - използвам го за разговори в мрежата на Виваком и БТК, също и за сърфиране в мрежата - много съм доволен от цените и сегашните условия!!! От М-тел съм напълно разочарован, след като правиха всевъзможни циркове, по време на празниците, само и само да не прехвърля 3 техни (дългогодишни абонаментни номера) към мрежата на Виваком, но това е за другата актуална тема във форума Също така и след проблем, при който ми затръшнаха вратата като се оплаках като частен потребител и в същия случай щяха да ми излижат г*за като бизнес клиент......... За мен те не са фирма, която заслужава да получава парите ми!Въпреки, че откакто се помня съм бил абонат на М-тел (знаете, че нямаше алтернатива), за мен в момента ВИВАКОМ е най-добрият оператор!!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
След днешният ми разговор с бизнес-обгрижващия ме в Глобул - получавам 14% отстъпка от месечните фактури, 35% повече разговори, 20% по-ниски абонаментни такси и в общия случай спестявам по 2 лева на карта от общо 14те ми карти в Бизнес Тайм на Глобул. Преференциални цени за разговори в Мрежата на Оператора, в Зона 1 и към всички мобилни мрежи... Като цяло - нямам от какво да се жалвам...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе 6-та година съм на М-ТЕЛ фирма и само 50 безплатни минути към всички мрежи,ама пък като се има предвид,че не обичам да говоря много по телефона са ОК.В групата-бизнес имаме неограничен лимит.За такса от 8,50 на месец.Общо плащам около 15-тина лева на месец и съм добре.Сигурно има и по-добра алтернатива,но за сега нямам намерение да си сменям номера имайки предвид,че е фирмен.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Абе 6-та година съм на М-ТЕЛ фирма и само 50 безплатни минути към всички мрежи,ама пък като се има предвид,че не обичам да говоря много по телефона са ОК.В групата-бизнес имаме неограничен лимит.За такса от 8,50 на месец.Общо плащам около 15-тина лева на месец и съм добре.Сигурно има и по-добра алтернатива,но за сега нямам намерение да си сменям номера имайки предвид,че е фирмен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Като гледам повечето коментирате някакви корпоративни абонаменти...То ако става въпрос и аз имам служебен телефон в корпоративна група към М-Тел.Обаче 5 пари не давам на какви тарифи е и какво включва абонамента.И в прекия и в преносния смисъл не давам 5 париI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Като гледам повечето коментирате някакви корпоративни абонаменти...То ако става въпрос и аз имам служебен телефон в корпоративна група към М-Тел.Обаче 5 пари не давам на какви тарифи е и какво включва абонамента.И в прекия и в преносния смисъл не давам 5 париSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар