за Браво 1.9 жтд горе долу колко плаштате на годиначе ми предстои туии удоволствие благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за данъка
Collapse
X
-
-
ntodorov написа:sasho_izgrev написа:Моито JTD e 100 коня тоест по документи 99,6 и плащам данък 19 лв.Ако твоива кола е 105 мисля че е м/у 130-140 лв
Коментар
-
размер на данъка 191.10 леваТочно толкова кажи речи и платих... без лихвите...Malone разправя как си плаща данъка наведнъж при продажбата, ако аз я имам тая кола 5 години и я продам за 3000лв. данъка ми ще е 1200-1500лв. с лихвите да го ева...И не се лъжете - над 74 киловата няма отстъпки за наличието на катализатор.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Моите данъци все в рамките на 20 лева на година се падаха. Малко кубици, катализатор. Такъв данък не съм плащал досега.Сега за Brava-та ще видим [103 hp]..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
sasho_izgrev написа:ntodorov написа:sasho_izgrev написа:Моито JTD e 100 коня тоест по документи 99,6 и плащам данък 19 лв.Ако твоива кола е 105 мисля че е м/у 130-140 лвA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Malone написа:Моите данъци все в рамките на 20 лева на година се падаха. Малко кубици, катализатор. Такъв данък не съм плащал досега.Сега за Brava-та ще видим [103 hp].She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ntodorov написа:sasho_izgrev написа:ntodorov написа:sasho_izgrev написа:Моито JTD e 100 коня тоест по документи 99,6 и плащам данък 19 лв.Ако твоива кола е 105 мисля че е м/у 130-140 лвAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При мен всичко точно Според http://www.pariteni.bg данъка ми е 16.10лв. Миналата година когато го плащах ми поискаха точно толкова. Общ. Бургас автомобил Фиат Палио 1.2 73 коняФиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Е то и моя за миналата година беше около 35-36лв. и се надявам да се запази толкова и за настоящата година.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не знам за какво отиват тея данъци, но ако още ги увеличат все по-малко хора ще ги плащат. Оня ден един с БМВ влязъл в дупка (яма) на околовръстното, колата занесла и директно в стълба на трамваите. Двигателя беше на 30 метра излетял. След дъжд качулка се направиха кръпки които точно след 10 дни няма да ги има отново.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Ей това е поредната тъпотия в тъпата ни държава. Как се обосновава драстичната разлика в данъка на кола 99 коня и 101? Значи до 100 коня данъка расте с левчета, след това става 4-5 пъти по-голям. Е по-голяма тъпотия от това ако има здраве му кажи.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар