размер на данъка 191.10 леваТочно толкова кажи речи и платих... без лихвите...Malone разправя как си плаща данъка наведнъж при продажбата, ако аз я имам тая кола 5 години и я продам за 3000лв. данъка ми ще е 1200-1500лв. с лихвите да го ева...И не се лъжете - над 74 киловата няма отстъпки за наличието на катализатор.
Моите данъци все в рамките на 20 лева на година се падаха. Малко кубици, катализатор. Такъв данък не съм плащал досега.Сега за Brava-та ще видим [103 hp].
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Моите данъци все в рамките на 20 лева на година се падаха. Малко кубици, катализатор. Такъв данък не съм плащал досега.Сега за Brava-та ще видим [103 hp].
Не че злорадствам, но наистина ще видиш разлика в пъти Това е горе-долу единственото нещо, което не харесвам на 1.6 двигателя - голяма набутвация за 3 коня отгоре
She was only a whisky maker but he loved her still.
Моито JTD e 100 коня тоест по документи 99,6 и плащам данък 19 лв.Ако твоива кола е 105 мисля че е м/у 130-140 лв
В Бургас за ЖТД 100 плащам 47 лева на година.
Какво ти кажа във саита които даде колегата дава че данака ми е 29.66 лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
За всеки град е различно. На нашата управа в Бургас им трябват повече парички явно :D
Всяка община сама си определя местните данъци и такси включително и данъка за автомобил.Между впрочем в Общинския съвет за тази година се гласува ново повишение на тези данъци, предполагам че и за автомобилите ни ще се повиши.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
При мен всичко точно Според http://www.pariteni.bg данъка ми е 16.10лв. Миналата година когато го плащах ми поискаха точно толкова. Общ. Бургас автомобил Фиат Палио 1.2 73 коня
Не знам за какво отиват тея данъци, но ако още ги увеличат все по-малко хора ще ги плащат. Оня ден един с БМВ влязъл в дупка (яма) на околовръстното, колата занесла и директно в стълба на трамваите. Двигателя беше на 30 метра излетял. След дъжд качулка се направиха кръпки които точно след 10 дни няма да ги има отново.
Ей това е поредната тъпотия в тъпата ни държава. Как се обосновава драстичната разлика в данъка на кола 99 коня и 101? Значи до 100 коня данъка расте с левчета, след това става 4-5 пъти по-голям. Е по-голяма тъпотия от това ако има здраве му кажи.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар