Така си е, бензинов мотор си гълта в рамките на 1,5-2л./час.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на празен ход
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
ventsi79 написа:На Калибра 2.0 115 коня на студен двигател беше 2.2 литра/час, а като загря падна до 0.9 литра/час.Ако може да се вярва на борд-компютъра ...Ако някой колега има борд, нека постне някоя снимка, че и на мен ми е интересно за 1.6 16v колко лапа на студено на място.
Коментар
-
Втората ни кола вкъщи е дизел 1.7 CDTI. На място според компютъра гори около 0.9л, когато е студена и 0.7л, когато е загряла. Двигателят още не е много разработен, че дори първа смяна на маслото не е минала, но може би след това разходът ще падне малко. А иначе стойностите за разход според ръководството на потребителя не мога да ги постигна дори и да я бутам :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
z_sutrov написа:Преди 2г моята вървя около 12 часа без да я гася на място, че се наложи да спим в нея в едно снежно задръстване. Обаче хем я засякох тогава и съм забравил да го е..а.
Коментар
-
Незнам как го смятате този разход на дизелите но е доста по малък.Преди имах форд 1.8 дизел без турбо и бях правил тест с бутилка от половин литър нафта, за 1 час изгори около 370 грама.За бензиновите и аз сум чел че е около литър на час, за пропана ми се вижда доста нереално 3 литра на час.Аз като карам на газ с около 80 ми дава разход 7 на 100. Няма как разликата за този 1 час да е само 4 литра защото в единия случай минава 100 км.Трябва да взема да заредя 2-3 литра газ на празно и да тествам колко време ще изкара че ме гложди и мен тоя въпрос като вися в задръстванеhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар