Имате ли информация, какъв е разходът на дизелов/бензинов двигател? от порядъка на 1.6-1.8 бензин, 1.9-2.4 дизел.Из Интернета намерих тема във форума на Volovo където колегите предвиждат среден разход на празен ход от 1 литър на час за дизелови агрегати и 1.5 литра на час за бензинови.http://www.volvoclub-bg.com/forum/vi...2179Имаше и изказвания от рода на 4-5 литра на час, което в какъвто и случай да е според ме не нереално.Ако имате информация - споделете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на празен ход
Collapse
X
-
Tornado написа:0,8-1 литър за дизелов и около 1,2 до 1,5 за бензинов.Предполагам на пропан бутан около 3 литра.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:и на мен ми е много интересно колко гори моита на празен ход (Bravo 1.9 JTD 100)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
по борд : дизел 1,4 като е загрял и няма други консуматори - 0,4 литра на час; с фарове 0,5бензин 1,2 - 0,5 литра на час, с фарове 0,6като са студени - около 1 литър на час...на по-старите коли в книжките съм виждал следното - 3 минути на място = 1 километър движение, което ми се струва адски много
Коментар
-
Преди известно време имаше такава тема и на мен ми се върти из ума нещо като 0,6 литра бензин на час, даже вчера, преди да прочета темата, с един приятел си говорехме и аз тъкмо му се похвалих, че толкова ми гори на час, без да съм пробвал, де - значи, някъде съм прочел във форума, че е толкова.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар