Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размазаха с ключ главата на крадец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Красив е и аз бих му сипал...
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

dikanio написа:
      На мен ми е любопитно, защо беше заключена темата за мангала с 300метровата катастрофа, а тази не? Ето го ясновидското обяснение за другата:" Заключено по преценка на модераторският екип!От сега е ясно в каква насока ще поеме темата. " Същото важи с тройна сила за тази тема. Не ме разбирайте погрешно - съвсем не искам да кажа, че тази е за зключване, но според горната "логика" е точно така.
      Съгласен! Тоя как не го е утрепал собственика. Мамка им мръсна. Ти си късаш задника да си купиш нещо, те го чупят и го крадат. Боклуци.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        dikanio написа:
        На мен ми е любопитно, защо беше заключена темата за мангала с 300метровата катастрофа, а тази не? Ето го ясновидското обяснение за другата:" Заключено по преценка на модераторският екип!От сега е ясно в каква насока ще поеме темата. " Същото важи с тройна сила за тази тема. Не ме разбирайте погрешно - съвсем не искам да кажа, че тази е за зключване, но според горната "логика" е точно така.
        Съгласен! Тоя как не го е утрепал собственика. Мамка им мръсна. Ти си късаш задника да си купиш нещо, те го чупят и го крадат. Боклуци.
        Разликата между двете теми е огромна.В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.Относно защитата на собственост - преди няколко години един съсед на село застреля с ловната си пушка крадец в двора си, онзи умря, а комшията получи условна присъда.

Коментар

Immortal написа:
          В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.
          Тъкмо мислех да попитам човечецът от сегашната тема дали ви прилича на мангал или не. Щото е хувабо украсен и не личи на пръв поглед. Нищо чудно и да е нашенец, но кокошкарството е запазена марка на другия етнос. Не че има някакво значение в крайна сметка де...
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Immortal написа:
            В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.
            Да разбираме ли, че тук се допуска призоваване към саморазправа?Immortal ти си умен човек, както и мнозинството хора пишещи тук, наистина ли не осъзнаваш колко гротескно е всичко това?Иначе по темата - странно е как хората милеещи за правила искат саморазправа. Ами ако утре вие неволно ударите някоя кола на пракинг, излезе някой 150 кила бабаит и ви смели от бой?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
              ......Иначе по темата - странно е как хората милеещи за правила искат саморазправа. Ами ако утре вие неволно ударите някоя кола на пракинг, излезе някой 150 кила бабаит и ви смели от бой?
              Е тук има малко разлика, този не е спукал гумата и след това задърпал чантата неволно.

Коментар

Lane Staley написа:
                Immortal написа:
                Да разбираме ли, че тук се допуска призоваване към саморазправа?Immortal ти си умен човек, както и мнозинството хора пишещи тук, наистина ли не осъзнаваш колко гротескно е всичко това?Иначе по темата - странно е как хората милеещи за правила искат саморазправа. Ами ако утре вие неволно ударите някоя кола на пракинг, излезе някой 150 кила бабаит и ви смели от бой?
                Не знам къде видя призоваване към саморазправа, Пешо?Иначе от неволното удряне на кола, до волното навлизане в чуждо жилище с цел обир има огромна разлика.В Конституцията ни пише, че "частната собственост е неприкосновена" (чл.17 (3)) и всеки има право да защитава собствеността си, както и здравето и живота на себе си и своите близки.

Коментар

Аз също съм избухлив и евентуано може да постъпя като собственика, но като премисля това е неправилно и това ни отличава от животните че може да мислим а не да действаме първосигнално. Аз съм против този вид наказание все пак не сме в средновековието. Сега има вероятност побойника да го отнесе и то сериозно да го осъдят.
                  Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                    Аз също съм избухлив и евентуано може да постъпя като собственика, но като премисля това е неправилно и това ни отличава от животните че може да мислим а не да действаме първосигнално. Аз съм против този вид наказание все пак не сме в средновековието. Сега има вероятност побойника да го отнесе и то сериозно да го осъдят.
                    Представи си ,че този същия красавец не иска да ти открадне чантата с парите и документите ,а му трябва дясно ухо и се помъчи да ти го отреже ,но не успее.Какво ще направиш в този случай няма ли да се отбраняваш?
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Valentin_V написа:
                      За средновековните саморазправи и аз по-горе споменах колега и те подкрепям, но не съм съгласен да стоя безучастно докато ме обират .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Immortal написа:
                        Lane Staley написа:
                        Immortal написа:
                        Не знам къде видя призоваване към саморазправа, Пешо?Иначе от неволното удряне на кола, до волното навлизане в чуждо жилище с цел обир има огромна разлика.В Конституцията ни пише, че "частната собственост е неприкосновена" (чл.17 (3)) и всеки има право да защитава собствеността си, както и здравето и живота на себе си и своите близки.
                        Не че поущрявам този вид разправа , но човека се е защитил . В случая това е начина не е имало друг начин да спре и задържи крадеца
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз съм свидетел!Собственика на автомобила, изобще не е докосвал човека, който се опита да го ограби.Той просто докато бягаше, се спъваше, падаше....после пак тръгваше да бяга и отново се спъваше и падаше, докато не се докара до това състояние.С удоволствие ще свидетелствам, ако се стигне до обвинение от страна на жертвата(апаша)
                          Ползвайте мигачи!
                          Sometimes I feel like screaming

Коментар

Valentin_V написа:
                            АЙДЕЕ изби на съжаление и състрадание..... ето за това нещата са по този начин - 1во сега ще съжаляваме горкия КРАДЕЦ , че са го набили и не е успял да открадне , а пък ако не го бяха хванали щяхме да го псуваме и т.н !!!Както казах по - горе МАЛКО МУ Е !!! Още трябваше да го бие за да знае следващия път ! И държавата отново ще покаже колко е смотана ако осъдят притежателя на автомобила , че е набил тоя мамалигар !!!

Коментар

Immortal написа:
                              Не знам къде видя призоваване към саморазправа, Пешо?
                              Как би квлифицирал това:
                              batproho написа:
                              Може малко средновековно да прозвучи, ама и с валяк да бяха минали през пръстите му,малко ще му е.
                              dani389 написа:
                              С порицание не става ако и скоро почнат да ги стрелят мършите ще е по добре.
                              Tornado написа:
                              Само така с тях друг начин няма държавата не може да се пребори с джебчиите.
                              Jivko Georgiev написа:
                              Малко му е Трябваше да го натроши и да лежи в гипсово корито 6 месеца за да знае следващия път какво следва
                              Доколкото знам Immortal е експерт към Съда, а Киро оф дъ дей е завършил право. Бихте ли обяснили на колегата какво означава това:
                              EasternAlien написа:
                              Аз съм свидетел!Собственика на автомобила, изобще не е докосвал човека, който се опита да го ограби.Той просто докато бягаше, се спъваше, падаше....после пак тръгваше да бяга и отново се спъваше и падаше, докато не се докара до това състояние.С удоволствие ще свидетелствам, ако се стигне до обвинение от страна на жертвата(апаша)
                              и ако може да ми кажете на мен дали лъжесвидетелството не е подсъдно?Да, знам разликата между опита за кражба и неволното чукване на паркинг, но ако потърпевшия от евентуалното чукване е някой нервак? Дето му е накипяло и си го изкара на вас?Нали като граждани на тази страна предоставяме правораздаването на съответните държавни институции?Явно според вас няма нищо нередно в рпизивите за саморазправа. Дано някой по-емоционален колега не ги вземе на сериозно, че може да стане страшно.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз винаги съм защитавал човешките права, и винаги ще го правя.Обаче ситуацията е такава:Седиш си у вас и чуваш шум от гаража. Отиваш в гаража и виждаш как един се е намъкнал в колата ти, изтръгнал й е кабелите и се опитва да я запали. А вратите зеят широко отворени. Ти:а/ предвидливо си взел някакво "оръжие" - например бата - и го използваш, за да задържиш наглия крадец (да му счупиш краката за да не избяга, докато дойдат "органите"), след което го връзваш и се обаждаш на полицията.б/ връщаш се веднага в къщи за да се обадиш на полицията (през това време онзи току-виж успял да запали колата и ни крадец, ни кола останали)Е? Кво прайм?

Коментар

Working...
                                X