Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размазаха с ключ главата на крадец
Collapse
X
-
Това не е саморазправа, това е "граждански арест" на местопрестъплението. И тъй като крадеца няма доброволно да се даде да го задържиш, ще трябва да приложиш необходимата сила.Същото би направил и полицая, само че докато полицията дойде, ти трябва да стоиш и да гледаш как оня ти взима колата (или каквото и да било)?Ако заваря крадец в къщи, как трябва да реагирам според теб? Да му направя кафе, докато дойде патрулката?
Коментар
-
Immortal написа:Това не е саморазправа, това е "граждански арест" на местопрестъплението. И тъй като крадеца няма доброволно да се даде да го задържиш, ще трябва да приложиш необходимата сила.Същото би направил и полицая, само че докато полицията дойде, ти трябва да стоиш и да гледаш как оня ти взима колата (или каквото и да било)?Ако заваря крадец в къщи, как трябва да реагирам според теб? Да му направя кафе, докато дойде патрулката?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
EasternAlien написа:Аз съм свидетел!Собственика на автомобила, изобще не е докосвал човека, който се опита да го ограби.Той просто докато бягаше, се спъваше, падаше....после пак тръгваше да бяга и отново се спъваше и падаше, докато не се докара до това състояние.С удоволствие ще свидетелствам, ако се стигне до обвинение от страна на жертвата(апаша)Човека просто искаше да помогне на ядосания собственик на Мерца и той в яда си го цапардоса с ключа по главата .Тъй ,че нищо чудно в съда да се явят приятели на потърпевшия и кажат така . Какво ли ще реши съда в такъв случай ?
Коментар
-
Lane Staley написа:....Някаква смислена алтернатива виждаш ли?Аз лично не
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
dikanio написа:На мен ми е любопитно, защо беше заключена темата за мангала с 300метровата катастрофа, а тази не? Ето го ясновидското обяснение за другата:" Заключено по преценка на модераторският екип!От сега е ясно в каква насока ще поеме темата. " Същото важи с тройна сила за тази тема. Не ме разбирайте погрешно - съвсем не искам да кажа, че тази е за зключване, но според горната "логика" е точно така.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
Valentin_V написа:А я си предстваете че го беше убил. Човек като удря не мисли за най лошото и какво става убийство заради една гума и да кажем 1000лв в чантата в затвора за 15 години.
Коментар
-
Valentin_V написа:Скоро бях на дело като свидетел по кражба на два чувала захар. Е да ви кажа че съдята си ги осъди едния на 2 години другия на 11 месеца затвор ефективно. Така че може да се има доверие на съда стига да има свидетели.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Саморазправа или не, това е начина. Другия път ще се замисли дали ще действа така. То при тия това е болеснто състояние, но нека му е. Докато имаме такъв съд който пуска автокрадците защото адвокатите им ги изкарват, че видиш ли те били влезнали в колата на топло и да не го вали, това е вариант-а. Ако съм бил там и аз щех да му вкарам некой друг шут по смачканата мутра. Да се храни със сламка няколко месеца тоя нерез.
Коментар
-
spark написа:На шефа са му направили тоя номер на светофар като са му ударили леко бронята. Така че и при леки ПТП-та си имайте едно наум, че може да е нарочно!С 1 коршум - стадо зайци!Та и нашия човек с ключа ще го отнесе, ама като гледам Е класата, едва ли ще има големи последствия...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар