van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размазаха с ключ главата на крадец
Collapse
X
-
dikanio написа:На мен ми е любопитно, защо беше заключена темата за мангала с 300метровата катастрофа, а тази не? Ето го ясновидското обяснение за другата:" Заключено по преценка на модераторският екип!От сега е ясно в каква насока ще поеме темата. " Същото важи с тройна сила за тази тема. Не ме разбирайте погрешно - съвсем не искам да кажа, че тази е за зключване, но според горната "логика" е точно така.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:dikanio написа:На мен ми е любопитно, защо беше заключена темата за мангала с 300метровата катастрофа, а тази не? Ето го ясновидското обяснение за другата:" Заключено по преценка на модераторският екип!От сега е ясно в каква насока ще поеме темата. " Същото важи с тройна сила за тази тема. Не ме разбирайте погрешно - съвсем не искам да кажа, че тази е за зключване, но според горната "логика" е точно така.
Коментар
-
Immortal написа:В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Immortal написа:В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:......Иначе по темата - странно е как хората милеещи за правила искат саморазправа. Ами ако утре вие неволно ударите някоя кола на пракинг, излезе някой 150 кила бабаит и ви смели от бой?
Коментар
-
Lane Staley написа:Immortal написа:В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.
Коментар
-
Аз също съм избухлив и евентуано може да постъпя като собственика, но като премисля това е неправилно и това ни отличава от животните че може да мислим а не да действаме първосигнално. Аз съм против този вид наказание все пак не сме в средновековието. Сега има вероятност побойника да го отнесе и то сериозно да го осъдят.Обичам си работата.
Коментар
-
Valentin_V написа:Аз също съм избухлив и евентуано може да постъпя като собственика, но като премисля това е неправилно и това ни отличава от животните че може да мислим а не да действаме първосигнално. Аз съм против този вид наказание все пак не сме в средновековието. Сега има вероятност побойника да го отнесе и то сериозно да го осъдят.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Valentin_V написа:Аз също съм избухлив и евентуано може да постъпя като собственика, но като премисля това е неправилно и това ни отличава от животните че може да мислим а не да действаме първосигнално. Аз съм против този вид наказание все пак не сме в средновековието. Сега има вероятност побойника да го отнесе и то сериозно да го осъдят.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Immortal написа:Lane Staley написа:Immortal написа:В тази тема никъде не се споменава, че крадецът е циганин, докато "онази" тема предвещаваше мнения на етническа основа - нещо което не се допуска тук.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз съм свидетел!Собственика на автомобила, изобще не е докосвал човека, който се опита да го ограби.Той просто докато бягаше, се спъваше, падаше....после пак тръгваше да бяга и отново се спъваше и падаше, докато не се докара до това състояние.С удоволствие ще свидетелствам, ако се стигне до обвинение от страна на жертвата(апаша)
Коментар
-
Valentin_V написа:Аз също съм избухлив и евентуано може да постъпя като собственика, но като премисля това е неправилно и това ни отличава от животните че може да мислим а не да действаме първосигнално. Аз съм против този вид наказание все пак не сме в средновековието. Сега има вероятност побойника да го отнесе и то сериозно да го осъдят.
Коментар
-
Immortal написа:Не знам къде видя призоваване към саморазправа, Пешо?batproho написа:Може малко средновековно да прозвучи, ама и с валяк да бяха минали през пръстите му,малко ще му е.dani389 написа:С порицание не става ако и скоро почнат да ги стрелят мършите ще е по добре.Tornado написа:Само така с тях друг начин няма държавата не може да се пребори с джебчиите.Jivko Georgiev написа:Малко му е Трябваше да го натроши и да лежи в гипсово корито 6 месеца за да знае следващия път какво следваEasternAlien написа:Аз съм свидетел!Собственика на автомобила, изобще не е докосвал човека, който се опита да го ограби.Той просто докато бягаше, се спъваше, падаше....после пак тръгваше да бяга и отново се спъваше и падаше, докато не се докара до това състояние.С удоволствие ще свидетелствам, ако се стигне до обвинение от страна на жертвата(апаша)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз винаги съм защитавал човешките права, и винаги ще го правя.Обаче ситуацията е такава:Седиш си у вас и чуваш шум от гаража. Отиваш в гаража и виждаш как един се е намъкнал в колата ти, изтръгнал й е кабелите и се опитва да я запали. А вратите зеят широко отворени. Ти:а/ предвидливо си взел някакво "оръжие" - например бата - и го използваш, за да задържиш наглия крадец (да му счупиш краката за да не избяга, докато дойдат "органите"), след което го връзваш и се обаждаш на полицията.б/ връщаш се веднага в къщи за да се обадиш на полицията (през това време онзи току-виж успял да запали колата и ни крадец, ни кола останали)Е? Кво прайм?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар