Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размазаха с ключ главата на крадец
Collapse
X
-
Лошото е, че сега баджо ще го скъсат от дела, очевидно е средна или тежка телесна повреда, доста го е украсил.От моя страна евалла на собственика, нека пак да отиде да краде мършата гадна..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Може малко средновековно да прозвучи, ама и с валяк да бяха минали през пръстите му,малко ще му е.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Екстра са го докарали, ама малко му е ..... все си мисля, кво толкова се плашите от наказателна отговорност ако пребиете крадец. Особено пък през ноща на паркинга пред блока. Виждам го че краде слизам с една щанга бои бои бои чупя му двете ръце, и го оставям да се влачи кат мръсно коте по земята. И съответно напускам мястото на "инцидента" па тои нека докаже кои го е билПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
На мен ми е любопитно, защо беше заключена темата за мангала с 300метровата катастрофа, а тази не? Ето го ясновидското обяснение за другата:" Заключено по преценка на модераторският екип!От сега е ясно в каква насока ще поеме темата. " Същото важи с тройна сила за тази тема. Не ме разбирайте погрешно - съвсем не искам да кажа, че тази е за зключване, но според горната "логика" е точно така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар