Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислят хората над 45 г. за Тунинг колите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nasty написа:
    За колегата коцев и как е било преди .....Просто си опира до това дали е отговорен човек и съзнава ли какво може да стане с риска да си отвлича така вниманието - ама младост иска се адреналин , а условия няма за тях и всичко е по улиците и заведенията..
    Радвам се, че така разсъждаваш.Все пак ние възрастните ще си казваме нашето мнение, пък който иска нека си прави изводи. Често пиша за поговорката, че дървото се превива докато е младо и тънко и за това непреставам да я споменавам .Така както едно младо дръвце дебело колкото пръста ти на ръката ако е тръгнало накриво да расте, като му забиеш един кол до него и го превържеш то ще стане стройна фиданка, така е и с вас младите . Сега е времето да свиквате с много неща, за да ви е много по-лесно като станете на средна възраст. Свикнеш ли от малък да караш надул музиката до дупка, набрундил колата с голяма скорост, то така ще си останеш докрай. Сега ви казвам пресния пример. От понеделник откакто заваля снега и затрупа колите пред блоковете почти три четвърти от хората отиваха на работа пеша въпреки ,че почти няма градски транспорт. Значи може да се ходи на работа без да се използва колата, но всички са свикнали на 500 метра все с кола да ходят. А защо да не свикнат да ги ползват по-рядко и то най вече през почивните дни. Но не би . Всяка сутрин минавам покрай едно училище и почти една трета от единайсетокласниците идват с коли на училище. И всичкото това е изгъзица. Не мога да го възприема за нормално . Говоря за моя град където аз на тия мои сегашни години само за половин час мога да отида от единия край на града до другия.Карането на кола трябва да ти доставя удоволствие, а не стрес и конфузни ситуации. Стилото в момента точно това ми доставя. Та да се върна на темата на момчето за тъй наречения от вас тунинг.Нямам нищо против кой както иска така да си го прави стига да е в рамките на закона . Аз единствено което съм правил и правя на колите ми е да си сложа престилки /калобрани/ за да не ми се цапат предните врати и задното стъкло. Задните калобрани поставени правилно помагат много стъклото да не се зацапва и да имаш добра видимост.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
    X