Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислят хората над 45 г. за Тунинг колите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Ами щом питаш - отговарям. Харесва ми колата ти. Но повече щеше да ми харесва ако тези надписи ги нямаше. Особено това time line. Ако го беше поставил само на едно място - ок. Ако изобщо го нямаше - най-добре. Но това е само мое мнение. Ти естествено ще го направиш както си искаш. Нали знаеш, че хората дават хиляди евро, примерно, на БМВ-то му да няма емблема на БМВ. Поне аз си падам по супер изчистени неща. Нали знаеш - гениалните неща са прости
    + 1. Така мисля и аз.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

значи нали за това е форума да объждаме разни нещаСтана дума за стикери и аз пускам на моята кола защото само на нея имам примерно искам да видя какво мислят хората за тях и си правя някакво мнение естествено но не се обиждам. Всеки има право на мнение но дали ще ги махна или оставя си е моя работа В талона пише черно/оранжево не жълто и така за 2 те лепенки хертз страхотно ме кефят и няма да ги махна никога 4 те лепенки тиме лине идея нямам точно за надписа тиме лаин видях думата в 1 списание и си избрах шрифт и така но местата за тях определено ми допадат .
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

По скоро въпроса ми беше какъв цвят е записан в талона . Ако вечер по тъмно стане произшедствие с така нашарена кола и водача избяга, то свидетели ако има не биха могли да кажат какъв цвят е колата, дали е черна, дали е жълта . Когато си регистрирвах Стилото служителките излязоха да огледат какъв цвят е боята ,черна или тъмносиня . Та накрая се спряха на тъмносиня. Така, че е важно все пак какво пише в талона . Колкото до придружител си е хубаво да има. И стига са питали ако стане катастрофа кой носи отговорност. Ясно е, че ще я носи този който е зад волана . Придружителя все пак оказва малко влияние върху водача през време на движение, като предупреждава за опастност при каране с по-висока скорост и съответно водача има малко респект от него.Моя син взема книжка през 1986г но първите месеци когато е карал аз съм бил винаги до него, независимо че го бях научил перфекто да владее колата защото ходихме на един учебен полигон за товарни камиони . И все пак докато човек придобие навици се изисква време и тренировки. Живота е най ценен преди всичко .Млади сте сега и за това така мислите ,но като станете родители на по големи деца тогава ще видите ,че морето не е до колене и че това дето го говорят възрастните хора си е живата истина. :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          По скоро въпроса ми беше какъв цвят е записан в талона . Ако вечер по тъмно стане произшедствие с така нашарена кола и водача избяга, то свидетели ако има не биха могли да кажат какъв цвят е колата, дали е черна, дали е жълта . Когато си регистрирвах Стилото служителките излязоха да огледат какъв цвят е боята ,черна или тъмносиня . Та накрая се спряха на тъмносиня. Така, че е важно все пак какво пише в талона . Колкото до придружител си е хубаво да има. И стига са питали ако стане катастрофа кой носи отговорност. Ясно е, че ще я носи този който е зад волана . Придружителя все пак оказва малко влияние върху водача през време на движение, като предупреждава за опастност при каране с по-висока скорост и съответно водача има малко респект от него.Моя син взема книжка през 1986г но първите месеци когато е карал аз съм бил винаги до него, независимо че го бях научил перфекто да владее колата защото ходихме на един учебен полигон за товарни камиони . И все пак докато човек придобие навици се изисква време и тренировки. Живота е най ценен преди всичко .Млади сте сега и за това така мислите ,но като станете родители на по големи деца тогава ще видите ,че морето не е до колене и че това дето го говорят възрастните хора си е живата истина. :D
          Ами ще си позволя да ти отговоря ,въпреки ,че няма какво толкова да кажа...Значи моята приятелка има книжка от около 5-6 месеца...Досега е карала само с придружител ,я с мен ,я с баща и...И го разбира това ,и дори тя си казва ,че е по-сигурна така!И аз съм карал с баща ми около 3-4 месеца ,докато той каже дали съм готов да карам сам или не...Но колко току що взели книжки го осъзнават това?Броят им е незначителен...Аз съм на 21 и съм за това да има придружител в колата първите 6 месеца ,след като се вземе книжка...Въпреки ,че който си е идиот ,ще кара идиотски и след това...Но поне броят на тези индивиди мисля ,че ще спадне...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
            коцев написа:
            Ами ще си позволя да ти отговоря ,въпреки ,че няма какво толкова да кажа...Значи моята приятелка има книжка от около 5-6 месеца...Досега е карала само с придружител ,я с мен ,я с баща и...И го разбира това ,и дори тя си казва ,че е по-сигурна така!И аз съм карал с баща ми около 3-4 месеца ,докато той каже дали съм готов да карам сам или не...Но колко току що взели книжки го осъзнават това?Броят им е незначителен...Аз съм на 21 и съм за това да има придружител в колата първите 6 месеца ,след като се вземе книжка...Въпреки ,че който си е идиот ,ще кара идиотски и след това...Но поне броят на тези индивиди мисля ,че ще спадне...
            За идиотите ли имаш в пред вид.Идиота със и без придружител си е идиот.

Коментар

Коментар

Аз все пак не мога да зацепя дали ни искаш мнението за тунингованите коли като цяло, или само за твойта?
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  Аз все пак не мога да зацепя дали ни искаш мнението за тунингованите коли като цяло, или само за твойта?
                  Дори и за неговата да е,станала е много хубава.Но след като друг не си показва колата момчето си показва неговата. Нещо против ли имаш,че и аз немога да ти зацепя мнението ти.

Коментар

nai7 написа:
                    ele написа:
                    Дори и за неговата да е,станала е много хубава.Но след като друг не си показва колата момчето си показва неговата. Нещо против ли имаш,че и аз немога да ти зацепя мнението ти.
                    ми да го беше написал в заглавието, ко, срам ли го е?
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Aко колегата пита за неговата кола - аз, като 40 годишен казвам: Да колега, твоята кола ми харесва и затвърждава мнението ми, че Пунто има спортен дух и понася тунинг. Това е моето мнение. И пак мое мнение: Като видя тунинговани БМВ и Мерц...някак си все едно виждам вътрешностите си.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

nai7 написа:
                        Колега малко пак несИрИозно подхождаш към труда на момчето.Едно например хубаво е станала,щеше да е достатъчно.Винаги ми е било кеф да ти чета писаницете(това е найстина така не се базикам)но понякога се позабравяш малко.Със здраве и без лоши чуства. :D
                        Nai7, благодаря за суперлативите, но в тази тема не ме четеш внимателно.Още на първата страница, в първия ми пост в темата изказах мнението си за въпросния автомобил:
                        Malone написа:
                        Много малко са гаражно тунингованите коли, които съм виждал и са ми харесали.Без да ти правя комплимент, твоето пунто е от тях. С изключение на надписите, всичко е изпипано, харесва ми и не е цигания.Като беше бяло, не. Сега по ми харесва.Бих го карал с удоволствие.
                        После ти ми направи учтива забележка, явно не беше прочел поста ми и аз ти отговорих:
                        Malone написа:
                        Не ме разбирай погрешно. Както написах по горе, това е най-важното, да ви харесва на вас. Постигнете ли това, няма значение кой какво ви пише, колата и е И за уводволствие. Написах, че някои ми харесват, някои не. И то не ми харесват не заради хвърления труд, за него поздравления, амо защото има и доста кичозни изпълнения.
                        В общи линии, показах достатъчно ясно, че колата ми харесва, точно тази. Но понеже форума е за откровени мнения, написах и мъничките неща, които не ми харесват. По мое мнение. Без въобще да омаловажавам, желанието и труда на момчето.Поздрави и от мен.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Нее не става въпрос за моита кола просто се заприказвахме за лепенки и пуснах малко снимки на моята кола защото нямам други .Вие пак зехте да са карате за някви глупости тука

Коментар

Re: Какво мислят хората над 45 г. за Тунинг колите

GbGz написа:
                            Здравеите колеги и колежки,Много ми е интересно какво мислят хората които надвишават 45 г.за тунингованите коли като цяло.
                            Понеже искаш мнение от нас, които млади видяхме Fiat 124 Abarth, Lancia Stratos и оттам насам почти всичко кораво, дето бие по ралита, искам да кажа, че не всеки модел носи на тунинг и тунингована кола не е за всеки, примерно тунинга на FIAT Grande Punto S2000 си го бива и то много, ако ще го кара Басо или някой друг дивак от същата класа, ама ако Гошо от Куртово Конаре ако ше се мъчи да я прави "същата" ама на уното, мен ще ме е срам да и се кача. Не винаги отива на свиня звънец, или както се казваше в дните на нашата младост "колата му прилича на циганска каруца" http://www.supercarfrance.com/Coys07...250_706894.jpg Та не е до възрастта, а е до разбиране на гъзарнята.
                            GbGz написа:
                            Колега ралито има ли нещо общо с това за което става въпрос тук ?
                            Mисля, че има, колега, даже и на Томбул джамия минарето има общо донякъде Общото е това, че най-често тунингът се прави, за да приближи външния вид с този на резачките от ралитата. Това обаче е мнението ми за тунинга, другото ми мнение е по въпроса за собствеността, щом е твоя колата каквото искаш правиш с нея, щом те кефи, няма значение мнението на останалите за нещо, което си е твое.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Колега ралито има ли нещо общо с това за което става въпрос тук ?

Коментар

И аз съм далече от възраста , но като цяло си е до типа хора - повечето харесват елегантния тунинг пипнато тук там с финес.Има си дето харесват агресивен - спойлери раздувки , широки гуми.Е има и 3ти тип дето поради липса на пари и възпитание , вкус и т.н си прават колата на цирк.За колегата коцев и как е било преди - тогава е имало по-малко коли ,движение и всичко.Сега като са млади могат да прават по-няколко неща наведнъж - да си е набичил музиката и да си гледа пътя и жените дали го заглеждат ,че и идва ли линейка отзад.Просто си опира до това дали е отговорен човек и съзнава ли какво може да стане с риска да си отвлича така вниманието - ама младост иска се адреналин , а условия няма за тях и всичко е по улиците и заведенията.И друго днешните технологий много повече ни натоварват , ама младите много по-лесно се справят.Майка ми ако и оставя пц-то и и разясня доста неща ше се оправя доста добре , докато баща ми не иска да се занимава въобще с него.И ако му купя модерна кола нова със сумати помагалки - ще забравя де си ги пуска , или кога да ги пуска е такива.
                                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                                X