style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислят хората над 45 г. за Тунинг колите
Collapse
X
-
значи нали за това е форума да объждаме разни нещаСтана дума за стикери и аз пускам на моята кола защото само на нея имам примерно искам да видя какво мислят хората за тях и си правя някакво мнение естествено но не се обиждам. Всеки има право на мнение но дали ще ги махна или оставя си е моя работа В талона пише черно/оранжево не жълто и така за 2 те лепенки хертз страхотно ме кефят и няма да ги махна никога 4 те лепенки тиме лине идея нямам точно за надписа тиме лаин видях думата в 1 списание и си избрах шрифт и така но местата за тях определено ми допадат .Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
По скоро въпроса ми беше какъв цвят е записан в талона . Ако вечер по тъмно стане произшедствие с така нашарена кола и водача избяга, то свидетели ако има не биха могли да кажат какъв цвят е колата, дали е черна, дали е жълта . Когато си регистрирвах Стилото служителките излязоха да огледат какъв цвят е боята ,черна или тъмносиня . Та накрая се спряха на тъмносиня. Така, че е важно все пак какво пише в талона . Колкото до придружител си е хубаво да има. И стига са питали ако стане катастрофа кой носи отговорност. Ясно е, че ще я носи този който е зад волана . Придружителя все пак оказва малко влияние върху водача през време на движение, като предупреждава за опастност при каране с по-висока скорост и съответно водача има малко респект от него.Моя син взема книжка през 1986г но първите месеци когато е карал аз съм бил винаги до него, независимо че го бях научил перфекто да владее колата защото ходихме на един учебен полигон за товарни камиони . И все пак докато човек придобие навици се изисква време и тренировки. Живота е най ценен преди всичко .Млади сте сега и за това така мислите ,но като станете родители на по големи деца тогава ще видите ,че морето не е до колене и че това дето го говорят възрастните хора си е живата истина. :D
Коментар
-
коцев написа:По скоро въпроса ми беше какъв цвят е записан в талона . Ако вечер по тъмно стане произшедствие с така нашарена кола и водача избяга, то свидетели ако има не биха могли да кажат какъв цвят е колата, дали е черна, дали е жълта . Когато си регистрирвах Стилото служителките излязоха да огледат какъв цвят е боята ,черна или тъмносиня . Та накрая се спряха на тъмносиня. Така, че е важно все пак какво пише в талона . Колкото до придружител си е хубаво да има. И стига са питали ако стане катастрофа кой носи отговорност. Ясно е, че ще я носи този който е зад волана . Придружителя все пак оказва малко влияние върху водача през време на движение, като предупреждава за опастност при каране с по-висока скорост и съответно водача има малко респект от него.Моя син взема книжка през 1986г но първите месеци когато е карал аз съм бил винаги до него, независимо че го бях научил перфекто да владее колата защото ходихме на един учебен полигон за товарни камиони . И все пак докато човек придобие навици се изисква време и тренировки. Живота е най ценен преди всичко .Млади сте сега и за това така мислите ,но като станете родители на по големи деца тогава ще видите ,че морето не е до колене и че това дето го говорят възрастните хора си е живата истина. :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:коцев написа:По скоро въпроса ми беше какъв цвят е записан в талона . Ако вечер по тъмно стане произшедствие с така нашарена кола и водача избяга, то свидетели ако има не биха могли да кажат какъв цвят е колата, дали е черна, дали е жълта . Когато си регистрирвах Стилото служителките излязоха да огледат какъв цвят е боята ,черна или тъмносиня . Та накрая се спряха на тъмносиня. Така, че е важно все пак какво пише в талона . Колкото до придружител си е хубаво да има. И стига са питали ако стане катастрофа кой носи отговорност. Ясно е, че ще я носи този който е зад волана . Придружителя все пак оказва малко влияние върху водача през време на движение, като предупреждава за опастност при каране с по-висока скорост и съответно водача има малко респект от него.Моя син взема книжка през 1986г но първите месеци когато е карал аз съм бил винаги до него, независимо че го бях научил перфекто да владее колата защото ходихме на един учебен полигон за товарни камиони . И все пак докато човек придобие навици се изисква време и тренировки. Живота е най ценен преди всичко .Млади сте сега и за това така мислите ,но като станете родители на по големи деца тогава ще видите ,че морето не е до колене и че това дето го говорят възрастните хора си е живата истина. :D
Коментар
-
ele написа:Аз все пак не мога да зацепя дали ни искаш мнението за тунингованите коли като цяло, или само за твойта?
Коментар
-
nai7 написа:ele написа:Аз все пак не мога да зацепя дали ни искаш мнението за тунингованите коли като цяло, или само за твойта?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Aко колегата пита за неговата кола - аз, като 40 годишен казвам: Да колега, твоята кола ми харесва и затвърждава мнението ми, че Пунто има спортен дух и понася тунинг. Това е моето мнение. И пак мое мнение: Като видя тунинговани БМВ и Мерц...някак си все едно виждам вътрешностите си.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
nai7 написа:Колега малко пак несИрИозно подхождаш към труда на момчето.Едно например хубаво е станала,щеше да е достатъчно.Винаги ми е било кеф да ти чета писаницете(това е найстина така не се базикам)но понякога се позабравяш малко.Със здраве и без лоши чуства. :DMalone написа:Много малко са гаражно тунингованите коли, които съм виждал и са ми харесали.Без да ти правя комплимент, твоето пунто е от тях. С изключение на надписите, всичко е изпипано, харесва ми и не е цигания.Като беше бяло, не. Сега по ми харесва.Бих го карал с удоволствие.Malone написа:Не ме разбирай погрешно. Както написах по горе, това е най-важното, да ви харесва на вас. Постигнете ли това, няма значение кой какво ви пише, колата и е И за уводволствие. Написах, че някои ми харесват, някои не. И то не ми харесват не заради хвърления труд, за него поздравления, амо защото има и доста кичозни изпълнения..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Какво мислят хората над 45 г. за Тунинг колите
GbGz написа:Здравеите колеги и колежки,Много ми е интересно какво мислят хората които надвишават 45 г.за тунингованите коли като цяло.GbGz написа:Колега ралито има ли нещо общо с това за което става въпрос тук ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
И аз съм далече от възраста , но като цяло си е до типа хора - повечето харесват елегантния тунинг пипнато тук там с финес.Има си дето харесват агресивен - спойлери раздувки , широки гуми.Е има и 3ти тип дето поради липса на пари и възпитание , вкус и т.н си прават колата на цирк.За колегата коцев и как е било преди - тогава е имало по-малко коли ,движение и всичко.Сега като са млади могат да прават по-няколко неща наведнъж - да си е набичил музиката и да си гледа пътя и жените дали го заглеждат ,че и идва ли линейка отзад.Просто си опира до това дали е отговорен човек и съзнава ли какво може да стане с риска да си отвлича така вниманието - ама младост иска се адреналин , а условия няма за тях и всичко е по улиците и заведенията.И друго днешните технологий много повече ни натоварват , ама младите много по-лесно се справят.Майка ми ако и оставя пц-то и и разясня доста неща ше се оправя доста добре , докато баща ми не иска да се занимава въобще с него.И ако му купя модерна кола нова със сумати помагалки - ще забравя де си ги пуска , или кога да ги пуска е такива.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар