Здравеите колеги и колежки,Много ми е интересно какво мислят хората които надвишават 45 г.за тунингованите коли като цяло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислят хората над 45 г. за Тунинг колите
Collapse
X
-
На 5 години съм от зададената от теб възраст, но аз лично харесвам ЧУЖДИТЕ тунинговани коли. Към този момент не бих си тунинговал моята по чисто естетически причини. Вече не ми е в кръвта. Обичам "заводските" форми и семплите решения...Което не ми пречи да се заглеждам по тунинг коли де. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Впрочем заправих да вметна. Според мен има коли на, които им отива тунинг и такива на, които не, но виж на Пунто ( визирам снимките, които си пратил) му отива всичко. Просто не видях лошо Пунто и бих карал такова с кеф, защото не са и натрапчиво да не кажа кичозно изпълнени. Страхотно изглеждат тези коли. Поздравления :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И аз малко се разминавам с посочените от теб години, но ще отговоря, близко съм.Много малко са гаражно тунингованите коли, които съм виждал и са ми харесали.Без да ти правя комплимент, твоето пунто е от тях. С изключение на надписите, всичко е изпипано, харесва ми и не е цигания.Като беше бяло, не. Сега по ми харесва.Бих го карал с удоволствие.Има обаче доста тунинговани фиати тук, които просто ... не знам ... нека не ги определям.Труд, хвърлен на вятъра, но ако така си ги харесват собствениците, всичко е наред.Някъде бях чел статия на Marcus Lorinser, че перфектния оптичен тунинг е такъв, който изпълнява следните две условия:- Само с един поглед можеш да кажеш каква е колата и модела
- Разглеждаш я и не можеш да прецениш какво точно и как е променено от стандартния и вид, че да изглежда така агресивно.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз преминах тази възраст преди няколко години,но това не ми пречи да се кефя на добре тунинговани коли.Напълно съм съгласен с колегата Malone-има наистина много добри попадения,но има и кич,който не одобрявам.И аз съм се занимавал преди доста години с такива неща,макар,че възможностите бяха доста ограничени-такива бяха времената.Определено одобрявам тунинга.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
A, sugarboy ми взе думите от устата. За какво да ме е яд?Имаш ли кинти, можеш и като кораб от междузвездни войни да я направиш/направят, ама вървенето все ще е като на 10-15 годишна барака.’Щото не съм видял някой да си "тунингова" по начина, който виждам тук в този форум, колата на една година.Като ми покажете Audi R8 с 10 килограма кит и скоч по него, тогава ще си променя мнението..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:A, sugarboy ми взе думите от устата. За какво да ме е яд?Имаш ли кинти, можеш и като кораб от междузвездни войни да я направиш/направят, ама вървенето все ще е като на 10-15 годишна барака.’Щото не съм видял някой да си "тунингова" по начина, който виждам тук в този форум, колата на една година.Като ми покажете Audi R8 с 10 килограма кит и скоч по него, тогава ще си променя мнението.
Коментар
-
Malone написа:A, sugarboy ми взе думите от устата. За какво да ме е яд?Имаш ли кинти, можеш и като кораб от междузвездни войни да я направиш/направят, ама вървенето все ще е като на 10-15 годишна барака.’Щото не съм видял някой да си "тунингова" по начина, който виждам тук в този форум, колата на една година.Като ми покажете Audi R8 с 10 килограма кит и скоч по него, тогава ще си променя мнението.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
nai7 написа:Колега то R8 няма нужда от тунинг,тя си е красива и без него.Но ние се опитваме да си ги направим по наш вкус.Друг е въпроса че тук все още не е много на ниво тунинга,но по други страни има страхотно направени машини.И не си прав има много хубави тунинг коли от по недостъпните за нас..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
И 65 годишните ги обичаме тия далаверки, особенно силната музика монтирана вътре . Тук в Ловеч има два автомобила дето ги познавам от сто метра със силната си музика . Интересно ми е вътре водача дали би могъл да чуе, ако иска линейка или пожарна да го задмине ???? И по вещите с закона и правилника да кажат дали не се нарушават някой клаузи с това безразборно преправяне на автомобилите ? Едно време когато бях на 40 години не се даваше нищо да се пипа по автомобилите .
Коментар
-
Humppa
На далеч съм от посочената възраст, но да вметна - МРАЗЯ ТУНИНГ!!!!!!!!!!!!!Заводските коли сами по себе си са красиви (тук изключвам ефтините немски производители) и добре обезшумени, а развалянето на фасона на колата с някакви си тунинги и продупчени гърнета ме дразни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар