Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До всички немскоговорящи - учебник Grundkurs?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До всички немскоговорящи - учебник Grundkurs?

Здравейте,Спешно търся учебниците по немски език Deutsch 1 Grundkurs и Deutsch 2 Grundkurs 1-10. В издателството са изчерпани и ги няма никъде по онлайн книжарниците. Ако някой ги има и желае да ми ги продаде или даде за ползване, ще се радвам. Благодаря предваритетлно!

Дай е-мейл колега!

Коментар

Marea Bipower написа:
      Дай е-мейл колега!
      tonev@dir.bg

Коментар

Леле,то 3 от даскалките ми в училище са писали този учебник
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Имам ги,останаха от сина ми
          Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
            Даваш ли ги, продаваш ли ги? Дай да се разберем нещо...

Коментар

Учебниците са много хубави,навремето учех по тях.Имах ги,но ги подарих на приятел.M-Jet,ако видиш зор с домашните,ще помагаме на лични
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

M-Jet написа:
                Gofi написа:
                Даваш ли ги, продаваш ли ги? Дай да се разберем нещо...
                Имаш съобщение от мен
                Marea HLX 147ps

Коментар

_жоро_ написа:
                  Учебниците са много хубави,навремето учех по тях.Имах ги,но ги подарих на приятел.M-Jet,ако видиш зор с домашните,ще помагаме на лични
                  Аз на времето го знаех перфектно, но не съм практикувал от близо 10 години и искам да преговоря всичко отново, липсват ми само тези 2 учебника от поредицата. После ако реша мога да запаля фиата и да избягам в Германия, че тука много дупки...

Коментар

M-Jet написа:
                    После ако реша мога да запаля фиата и да избягам в Германия, че тука много дупки...
                    Herzlich Willkommen!Тук дупки няма,но за сметка на това има много хубави бирарии :D
                    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                      M-Jet написа:
                      После ако реша мога да запаля фиата и да избягам в Германия, че тука много дупки...
                      Herzlich Willkommen!Тук дупки няма,но за сметка на това има много хубави бирарии :D
                      Аз живях няколко месеца във Фрайбург през 199*, даже не си спомням точната година и съм почти влюбен в Германия. Искрено съжалявам, че не останах да уча там. Сега амбицията ми на първо време е да взема сертификат за ниво от Гьоте институт, после ако не си намеря добре платена работа в България в допълнение с езика - наистина ще мога да те поздравя с едно Danke

Коментар

M-Jet написа:
                        _жоро_ написа:
                        M-Jet написа:
                        Аз живях няколко месеца във Фрайбург през 199*, даже не си спомням точната година и съм почти влюбен в Германия. Искрено съжалявам, че не останах да уча там. Сега амбицията ми на първо време е да взема сертификат за ниво от Гьоте институт, после ако не си намеря добре платена работа в България в допълнение с езика - наистина ще мога да те поздравя с едно Danke
                        Ich auch kommen,anrufren sie morgen nach 9.00Uhr fur diesse buch ,zum Wohl.
                        Marea HLX 147ps

Коментар

Благодаря на всички, които се отзоваха и помогнаха. Снабдих се с учебниците. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Наистина, много са добри учебниците. И аз учех от тях в 8 клас. И ги пазя, защото никога не се знае кога могат да потрябват. Вече ми се нагалаше 2-3 пъти да преговарям някои неща.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

голяма работа е форумаза пореден път се доказа :D дано има повече такива услужливи колеги
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X