Взаимствано е от форума на OFFRoad-Bulgaria http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...p?t=3667Ако това е възможно и може да се подкара кола с него, ще е страхотно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да подкараме колите с универсално гориво
Collapse
X
-
Защо аман от чудеса, докато някой не докаже, че е невъзможно това да стане (което май е по-трудно от това да се докаже, че може) нищо не се знае. Има много примери в историята на неща, които са обявявани за невъзможни но сега ни изглеждат нормални. Ако някой напише формула, която доказва, че нещо не може да стане добре, но ако не може поне аз приемам, че има някакъв макар и малък шанс, че нещото може и да стане. Това, че не разбираме нещо не значи, че е невъзможно. Разбира се, цялата работа може да е лъжа, ама може и да не е. Това, че се извлича енергия от вакуум например (образно говоря) не значи, че машината е перпетуум-мобиле, а че енергията е безплатна. Това, че не плащаме с пари за добиването на някаква енергия, не значи че енергията идва от нищото. То и скорост по-голяма от тази на светлината няма, но преди бях чул че има някакви частици, които се движат с по-голяма. Е то това е друга тема ама... То и на климатика КПД-то му е около 3... Според мен 20-ти век преобърна много от представите във физиката и се доказаха много неща, които са били смятани за невъзможни.Дано опитите на колегите с генератора са успешни, да има много free energy и топлофикация да фалира Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар