Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да подкараме колите с универсално гориво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да подкараме колите с универсално гориво

Взаимствано е от форума на OFFRoad-Bulgaria http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...p?t=3667Ако това е възможно и може да се подкара кола с него, ще е страхотно.

Възможно е. Сега се търси смелчаг, решен да пожертва колата си в името на общото благо :D
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колегите от офроуда са ре6или да го пробват първо на генератор. Дано да трагне

Коментар

Аман от чудеса...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Защо аман от чудеса, докато някой не докаже, че е невъзможно това да стане (което май е по-трудно от това да се докаже, че може) нищо не се знае. Има много примери в историята на неща, които са обявявани за невъзможни но сега ни изглеждат нормални. Ако някой напише формула, която доказва, че нещо не може да стане добре, но ако не може поне аз приемам, че има някакъв макар и малък шанс, че нещото може и да стане. Това, че не разбираме нещо не значи, че е невъзможно. Разбира се, цялата работа може да е лъжа, ама може и да не е. Това, че се извлича енергия от вакуум например (образно говоря) не значи, че машината е перпетуум-мобиле, а че енергията е безплатна. Това, че не плащаме с пари за добиването на някаква енергия, не значи че енергията идва от нищото. То и скорост по-голяма от тази на светлината няма, но преди бях чул че има някакви частици, които се движат с по-голяма. Е то това е друга тема ама... То и на климатика КПД-то му е около 3... Според мен 20-ти век преобърна много от представите във физиката и се доказаха много неща, които са били смятани за невъзможни.Дано опитите на колегите с генератора са успешни, да има много free energy и топлофикация да фалира Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ако това нещо тръгне ще си нарежа дипломата на малки парченца и ще подаря на всеки на чиито двигател това нещо е тръгнало по едно.

Коментар

Добре де... няма ли някой да го обясни с две думи какъв му е принципа на работа... аз не можах много да схвана!А относно надеждността - изгубих вяра в нея още щом видях кранчетата на снимката Но все пак и аз се надявам някой ден да стане така!
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ще стане,но чак когато петролът на планетата се изчерпи или цените на водата се изравнят с тези на горивата

Коментар

Working...
                X