Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темата е станала медицинска )) Честито на лекарите и сестрите !
    ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!

Коментар

bau написа:
      Темата е станала медицинска )) Честито на лекарите и сестрите !
      ми ко да правим. Оправихме шофирането без ГО, минахме към други злободневни теми
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз пък изкам да попитам пише ли някаде в закона колко мм. трябва да е грайфера на резервната гума ? Защото един мой приятел онзи ден го глобиха точно за това. Според мен това е вече подигравка с хората ама както и да е. Благодаря предварително.
        FIAT ili FERRARI se tam
        FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
        FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
        FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

А в закона става ли изобщо въпрос за резервна гума? Твоят приятел може много лесно да провери, като прочете члена, по който са го глобили. Което е по-лесно, отколкото ние да изчетем целия закон, за да отговорим на този въпрос
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

marto_8 написа:
            Аз пък изкам да попитам пише ли някаде в закона колко мм. трябва да е грайфера на резервната гума ? Защото един мой приятел онзи ден го глобиха точно за това. Според мен това е вече подигравка с хората ама както и да е. Благодаря предварително.
            А и резервната наистина ли е била такава "патерица" или просто някаква джанта с гума, която ТОЙ е заявил че е резервна?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Като се наложи да я сложиш на колата...вече не е резервна

Коментар

Хайде сега ... имам едно ново казусче ...Писаха ми фиш ... и понеже съм полу-идиот, клонящ към пълен идиот забравих да го платя ... на 8мия ден отидох в банката и там ми казаха, че съм изгърмял ! Къде и колко трябва да платя сега ?
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                  Хайде сега ... имам едно ново казусче ...Писаха ми фиш ... и понеже съм полу-идиот, клонящ към пълен идиот забравих да го платя ... на 8мия ден отидох в банката и там ми казаха, че съм изгърмял ! Къде и колко трябва да платя сега ?
                  Тия в банката нещо не са те харесали и са решили да те сплашат .Ако си закъснял с неплащане на фиш,то той автоматично се превръща в акт по члена по който са ти писали фиша(поне при мен беше така).А акта не е най-голямата болка на света че от банката да ти казват че си изгърмял :D
                  Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

моят фиш е от януари и все не остава време за него, няма гърмене щом имат да вземат хората все ще се дават без значение от начина

Коментар

Абе ... изгърмял в смисъл, че те работят там с няк’ви си системи и ми казаха, че не мога да го платя ... дагиева :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                        Абе ... изгърмял в смисъл, че те работят там с няк’ви си системи и ми казаха, че не мога да го платя ... дагиева :D
                        вярно..то при вас системите са съвсем други...веднъж за едно удостоверение за липса на данъчни задължения искаха да ме върнат в ст.загора да го вадя, клиентката ми чак ревна жената, ама не успяха да ми откажат... пак ми го извадиха, е отне малко повече време разбира се

Коментар

cveteca написа:
                          Ichkin написа:
                          Тия в банката нещо не са те харесали и са решили да те сплашат .Ако си закъснял с неплащане на фиш,то той автоматично се превръща в акт по члена по който са ти писали фиша(поне при мен беше така).А акта не е най-голямата болка на света че от банката да ти казват че си изгърмял :D
                          Понеже и аз съм тъпанар много ми е интересно как един фиш става на АКТ. При положение, че АКТ не е съставен. Не съм подписвал акт, а на бланката не пише такава глупост че ставало на акт. Как ? Какъв е процеса. Нека някой да каже .

Коментар

Не става на Акт, при положение, че е подписан. Фиша.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                              Не става на Акт, при положение, че е подписан. Фиша.
                              OK. Сега къде и колко трябва да платя при положение, че е истекъл срока и в банката не ми взимат парите ?
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Да ти отговорят точно, защо не ти вземат парите. Така не мога да отговоря.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X