Аз пък изкам да попитам пише ли някаде в закона колко мм. трябва да е грайфера на резервната гума ? Защото един мой приятел онзи ден го глобиха точно за това. Според мен това е вече подигравка с хората ама както и да е. Благодаря предварително.
FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
А в закона става ли изобщо въпрос за резервна гума? Твоят приятел може много лесно да провери, като прочете члена, по който са го глобили. Което е по-лесно, отколкото ние да изчетем целия закон, за да отговорим на този въпрос
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Аз пък изкам да попитам пише ли някаде в закона колко мм. трябва да е грайфера на резервната гума ? Защото един мой приятел онзи ден го глобиха точно за това. Според мен това е вече подигравка с хората ама както и да е. Благодаря предварително.
А и резервната наистина ли е била такава "патерица" или просто някаква джанта с гума, която ТОЙ е заявил че е резервна?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Хайде сега ... имам едно ново казусче ...Писаха ми фиш ... и понеже съм полу-идиот, клонящ към пълен идиот забравих да го платя ... на 8мия ден отидох в банката и там ми казаха, че съм изгърмял ! Къде и колко трябва да платя сега ?
Хайде сега ... имам едно ново казусче ...Писаха ми фиш ... и понеже съм полу-идиот, клонящ към пълен идиот забравих да го платя ... на 8мия ден отидох в банката и там ми казаха, че съм изгърмял ! Къде и колко трябва да платя сега ?
Тия в банката нещо не са те харесали и са решили да те сплашат .Ако си закъснял с неплащане на фиш,то той автоматично се превръща в акт по члена по който са ти писали фиша(поне при мен беше така).А акта не е най-голямата болка на света че от банката да ти казват че си изгърмял :D
Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Абе ... изгърмял в смисъл, че те работят там с няк’ви си системи и ми казаха, че не мога да го платя ... дагиева :D
вярно..то при вас системите са съвсем други...веднъж за едно удостоверение за липса на данъчни задължения искаха да ме върнат в ст.загора да го вадя, клиентката ми чак ревна жената, ама не успяха да ми откажат... пак ми го извадиха, е отне малко повече време разбира се
Тия в банката нещо не са те харесали и са решили да те сплашат .Ако си закъснял с неплащане на фиш,то той автоматично се превръща в акт по члена по който са ти писали фиша(поне при мен беше така).А акта не е най-голямата болка на света че от банката да ти казват че си изгърмял :D
Понеже и аз съм тъпанар много ми е интересно как един фиш става на АКТ. При положение, че АКТ не е съставен. Не съм подписвал акт, а на бланката не пише такава глупост че ставало на акт. Как ? Какъв е процеса. Нека някой да каже .
Коментар