Темата е станала медицинска )) Честито на лекарите и сестрите !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Аз пък изкам да попитам пише ли някаде в закона колко мм. трябва да е грайфера на резервната гума ? Защото един мой приятел онзи ден го глобиха точно за това. Според мен това е вече подигравка с хората ама както и да е. Благодаря предварително.FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
А в закона става ли изобщо въпрос за резервна гума? Твоят приятел може много лесно да провери, като прочете члена, по който са го глобили. Което е по-лесно, отколкото ние да изчетем целия закон, за да отговорим на този въпросВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
marto_8 написа:Аз пък изкам да попитам пише ли някаде в закона колко мм. трябва да е грайфера на резервната гума ? Защото един мой приятел онзи ден го глобиха точно за това. Според мен това е вече подигравка с хората ама както и да е. Благодаря предварително.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ichkin написа:Хайде сега ... имам едно ново казусче ...Писаха ми фиш ... и понеже съм полу-идиот, клонящ към пълен идиот забравих да го платя ... на 8мия ден отидох в банката и там ми казаха, че съм изгърмял ! Къде и колко трябва да платя сега ?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
blondi_74
моят фиш е от януари и все не остава време за него, няма гърмене щом имат да вземат хората все ще се дават без значение от начина
Коментар
-
blondi_74
Ichkin написа:Абе ... изгърмял в смисъл, че те работят там с няк’ви си системи и ми казаха, че не мога да го платя ... дагиева :D
Коментар
-
cveteca написа:Ichkin написа:Хайде сега ... имам едно ново казусче ...Писаха ми фиш ... и понеже съм полу-идиот, клонящ към пълен идиот забравих да го платя ... на 8мия ден отидох в банката и там ми казаха, че съм изгърмял ! Къде и колко трябва да платя сега ?
Коментар
-
Не става на Акт, при положение, че е подписан. Фиша..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да ти отговорят точно, защо не ти вземат парите. Така не мога да отговоря..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар