Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone написа:
    Не знам ... аз предпочитам три колана да слагам, ама да не съм на хемодиализа. И винаги го ползвам, навик ми е станало, даже не се усещам кога го слагам.
    Като каза навик, аз освен, че имам навик да слагам колана без да се замислям, така и съм свикнал да го махам още в движение щом ме спрат за проверка. Вече два пъти ми се е налагало да споря с полицаи дали съм бил с колан или не. Много неприятен навик. Явно подсъзнателно се готвя да слизам до патрулката :D
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Ам да ама сигурно е некво гъзарско такова да не носиш колан, сеш’те ли се? Добре че не съм чак такъв гъзар...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Какво общо има хемодиализата с колана ?! Некоя операция, иди дойди, ама хемодиализа ??? То преди време се носеха и слухове, че и дами със силикон може да не слагат. Интересно ми е тогава, дали са давали на катаджиите да проверяват дали има силикон ??? Всичко си е написано в закона, кратко точно и ясно. Видимо бременни, лица чиито физическо състояние видимо не позволява използването, таксиметрови и т.н. Кви са тия бележка от лекаря и т.н. Глупости на търкалета. Извинителна бележка за училището става ли ?!!? хахах

Коментар

////Punto//// написа:
          Какво общо има хемодиализата с колана ?! Некоя операция, иди дойди, ама хемодиализа ??? То преди време се носеха и слухове, че и дами със силикон може да не слагат. Интересно ми е тогава, дали са давали на катаджиите да проверяват дали има силикон ??? Всичко си е написано в закона, кратко точно и ясно. Видимо бременни, лица чиито физическо състояние видимо не позволява използването, таксиметрови и т.н. Кви са тия бележка от лекаря и т.н. Глупости на търкалета. Извинителна бележка за училището става ли ?!!? хахах
          Ако човекът има коремна или гръдна операция трябва да ходи гол, за да е видимо ли? Думата "видимо" не е в закона - прочети го преди да пишеш.
          (2) Могат да не използват обезопасителни колани: 1. бременните жени; 2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан; 3. водачите на таксиметрови автомобили, когато превозват пътници в рамките на населеното място; 4. инструкторите - при управление на автомобила с учебна цел.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

////Punto//// написа:
            Изобщо имаш ли си на идея какво е хемодиализа умнико??? Трансплантация знаеш ли какво е??? Едва ли!!! И между бележка и бележка има разлика от земята до небето, ама.... с риск да получа предупреждение ще ти кажа, че между селикон и сериозно здравословно състояние дори не може да се прави сравнение! Как може да има толкова тъп народ Глупостите на търкалета ТИ си ги написал!

Коментар

Ами, не претендирам да съм особен капацитет по медицина, но хемодиализа се прави, когато организмът не е способен сам да пречиства кръвта си, и тя се пречиства с медицинска апаратура. Не виждам какво пречи? Хемодиализата се прави в болница и продължава няколко часа. Не може да се прави и да се управлява автомобил. Или май ти не знаеш. И хайде малко си сдържай езика, да не си го развържа и аз. От хемодиализа до трансплантация има разлика от небето до земята. А с Еле нема да споря въобще защото знам, че тя в винаги права, но все пак. Би ли ми описала ако съм полицай, как изглежда бременна жена в 1-ви, 2-ри, 3-ти и т.н. месеци в които бременноста не е изазена видимо когато си седнала на шофьорското място ? Само информативно. Не споря, защото както казах ти винаги си права. То всички жени които ги спипат без колан може да са в начална бременност и да се отърват от глобата. А аз ако надебелея до такава степен, че не мога да го закопчая корема пък ще влизам в графата (физически е невъзможно да се постави)?Но и аз съм прост и си го слагам. Дори и да съм по-малко бременен

Коментар

////Punto//// написа:
                Ами, не претендирам да съм особен капацитет по медицина, но хемодиализа се прави, когато организмът не е способен сам да пречиства кръвта си, и тя се пречиства с медицинска апаратура. Не виждам какво пречи? Хемодиализата се прави в болница и продължава няколко часа. Не може да се прави и да се управлява автомобил. Или май ти не знаеш. И хайде малко си сдържай езика, да не си го развържа и аз. От хемодиализа до трансплантация има разлика от небето до земята. А с Еле нема да споря въобще защото знам, че тя в винаги права, но все пак. Би ли ми описала ако съм полицай, как изглежда бременна жена в 1-ви, 2-ри, 3-ти и т.н. месеци в които бременноста не е изазена видимо когато си седнала на шофьорското място ? Само информативно. Не споря, защото както казах ти винаги си права. То всички жени които ги спипат без колан може да са в начална бременност и да се отърват от глобата. А аз ако надебелея до такава степен, че не мога да го закопчая корема пък ще влизам в графата (физически е невъзможно да се постави)?Но и аз съм прост и си го слагам. Дори и да съм по-малко бременен
                Ами представи си знам как се прави! И даже го знам повече от нужното за съжаление. Ще ми накривиш шапката като си развържеш езика бих казала аз.

Коментар

И какво пречи хемодиализата на управляването с колан ? Изясни ми моля те ? Аз съм невежа, но пък хората са казали, че живота учи. Може да науча нещо ново.

Коментар

////Punto//// написа:
                    И какво пречи хемодиализата на управляването с колан ? Изясни ми моля те ? Аз съм невежа, но пък хората са казали, че живота учи. Може да науча нещо ново.
                    Първо от хемодиализата до трансплантацията разликата не е мужду Земята и Небето, а един бъбрек....или по-друг начин казано....умираш или може и да не умреш...веднага... Ходи се от три до шест пъти в седмица за по осем часа....ако си късметлия стоиш 6 часа...

Коментар

////Punto//// написа:
                      Нещо те е яд, че не можеш да си бременен, че да не си слагаш колан ли?В закона тъй е написано - не е необходимо да си видимо болен или бременен, че да не слагаш колан. Толкоз. Няма кво да спориш с мен. отивай да протестираш с плакат пред парламента, ако мислиш, че си дискриминиран по тази точка.Колкото до хемодиализата - няма причина да не се слага колан.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Шшшт, да не се предупреждаваме!!!А бременността се доказва с медицински картон. Иначе всяка по-закръглена жена може да мине за бременна. Имам една комшийка, която си е доста "пълничка". Та тя винаги казва "бременна съм" и й се разминава. Но за началните месеци стига да покажеш медицински картон, от който да е ясно, че си бременна.Между другото, забелязал съм, че много (да не кажа повечето) хора, като се качат в такси, не слагат колани. Лично на мен ми се е случвало, като се кача в такси и си сложа колана, шофьорът да ме изгледа странно и да ми каже "бе няма нужда да го слагаш". Да, ама съм бил вещо лице на дело, при което при удар между такси и друга кола пътничката отпред пострадва доста - комоцио от удара в предното стъкло и други неща... та тя беше тръгнала да съди шофьора на таксито. Стана ясно на делото обаче, че ако тя си беше сложила колана, както е длъжна по закон, нямаше да има никакви поражения. Още повече, че водачът не беше виновен за катастрофата... (Челен удар за таксито със скорост около 40 км/ч, странично в друг автомобил, който му пресякъл пътя.)Та толкова за коланите...

Коментар

Meril написа:
                          ////Punto//// написа:
                          Първо от хемодиализата до трансплантацията разликата не е мужду Земята и Небето, а един бъбрек....или по-друг начин казано....умираш или може и да не умреш...веднага... Ходи се от три до шест пъти в седмица за по осем часа....ако си късметлия стоиш 6 часа...
                          Добре де, бъбрек е разликата. Но какво пречи колана на тези с хемодиализата? Тъп съм и не мога да проумея. За операция да, спор няма. Но за хемодиализата ?

Коментар

Не желая да коментирам повече! Нерви за форума...няма нужда.Питай чичо Гугъл.

Коментар

Брей брей, ама иначе ми триеш сол у тиквата къв съм бил тъпунгер и тем подобни.

Коментар

////Punto//// написа:
                                Брей брей, ама иначе ми триеш сол у тиквата къв съм бил тъпунгер и тем подобни.
                                Квалификациите си ги направи сам!Спрете се вече де...Хората чак ви докладваха.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                                X