Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Kuku написа:venco67 написа:Именно заради това. Обясних, че не всяка бяла "Астра" с буркан на покрива е на КАТ. Да не кажем, даже са доста кът в сравнение с тези който не са на КАТ. Поне така е в наше село. Сигурен съм, че така стои въпроса и при вас.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Хе, какъв конфликт на интереси има тук? Лабораторията се акредитира и за прериода за който е може да извършва контрол.Преди работех в една организация която също си имаше собствена акредитирана лаборатория. Това е нормална практика Ето пример как фирма си има собствена акредитирана лаборатория за измерване на електрически величини:http://www.nab-bas.bg/?cat=labs&lab=239Ето списък на всички акредитирани лаборатории. Ако тази на МВР има все още валидна акредитация и тя трябва да е в този списък:http://www.nab-bas.bg/?cat=21Отдалечихме се от въпроса ми - бихте ли направили справка в този регистърПредполагам че ще коства няколко часа а инфото ще е полезно защото КАТ изглежда ползват модифицирани радари които не са от одобрен тип.т.е. минали са одобрение но после са им правени конструктивни добавки или промени - примерно добавили са камера.А и ще е добре да се научи дали новите камери/радари (gatso) са минали процедурите и се ползват ...
Коментар
-
venco67 написа:Съжалявам, но не мога да ти помогна. Всички патрулни автомобили независимо дали са на КАТ или други са с необходимата сигнализация, полицаите са униформени, но са с различни функции - едните се занимават със спазване правилата за движение по пътищата, други с опазване на обществения ред и т.н . Мисля, че по едно време бяха разрешили на всички да извършват котрол по пътищата, но после отпадна защото май не беше съвсем законно.Определено върху автомобилите няма да видиш надпис КАТ, така че внимавай...
Коментар
-
bau написа:Накрая ще се окаже че си служител на КАТ ))) Сигурен съм че нямаш и нищо против МВР да те подслушва и следи..... но хиляди хора са на различно мнение, вчера пред пармалента имаше много хора против този закон..... Един приятел разказваше виц в смисъл че няма угодия )) - и Богородица да доведа вкъщи, ще ми кажат че не е добра, защото е забулена )))Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele , никога нищо не е наред.... винаги друг ни е виновен за това което сме. Намираме си извинения и опрадвания.... но никога нищо не правим, чакаме и критикуваме всичко :лошото време,хубавото време,високата цена на бензина,ниското качество на живот,гадните търгаши,богатите защото са богати,бедните защото са бедни,еднаквите новини,еднаквите филми, мръсните улици,мога да продължа този списък до безкрайАко нещо не ти харесва - включи се, промени го , направи го по добро за теб, за твоите близки, за твоите деца и внуци.... Всичко останало е само мрънкане.... /това го казвам с добро чувство/поздравиШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
Meril
-
bau написа:ele , никога нищо не е наред.... винаги друг ни е виновен за това което сме. Намираме си извинения и опрадвания.... но никога нищо не правим, чакаме и критикуваме всичко :лошото време,хубавото време,високата цена на бензина,ниското качество на живот,гадните търгаши,богатите защото са богати,бедните защото са бедни,еднаквите новини,еднаквите филми, мръсните улици,мога да продължа този списък до безкрайАко нещо не ти харесва - включи се, промени го , направи го по добро за теб, за твоите близки, за твоите деца и внуци.... Всичко останало е само мрънкане.... /това го казвам с добро чувство/поздравиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Абе мрънкаш си да ти кажа Имаше една мисъл на Конфуции - "Взирането в крайната цел не е достатъчно за постигането е, защото забравяш, че имаш път да извървиш до нея". То така по твойта логика дай да ни праскат глоби по няколко 1000 и ние, разбираш ли, ще се стреснем... По-скоро ако инфра структурата беше на отлично ниво, нямаше да се налагат 70% от глобите и актовете. Те КАТ са "построили ( опс, разбили ) пътя за извървяване"...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Meril
-
Kuku написа:venco67 написа:Съжалявам, но не мога да ти помогна. Всички патрулни автомобили независимо дали са на КАТ или други са с необходимата сигнализация, полицаите са униформени, но са с различни функции - едните се занимават със спазване правилата за движение по пътищата, други с опазване на обществения ред и т.н . Мисля, че по едно време бяха разрешили на всички да извършват котрол по пътищата, но после отпадна защото май не беше съвсем законно.Определено върху автомобилите няма да видиш надпис КАТ, така че внимавай...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
И до къде стигнахте с гражданската отговорност. Това което bau казва е откровенна тъпотия. В закона си пише, че ТИ КАТО ШОФЬОР СИ ДЛЪЖЕН ДА НОСИШ И ДА ИМАШ СКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА Г.О. Защо подвеждаш колегите и им даваш празни надежди. Хайде да си сменяме колите, аз ще карам твойта, ти ще караш мойта и нема да сключваме застраховки. Хвала с тия твойте съвети. Ако и останалите в тая асоцияция са такива вещи по ЗДвП, айде нема нужда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар