Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Кризата май доста е ударила пишман адвокатите, та почнаха да си търсят клиенти по автомобилните форуми...
    Този пост не е ли в нарушение на правилата на форума? Нещо от сорта на оскърбителни и обидни постове няма да бъдат толерирани... Само питам, не се правя на т.нар. "модератор в сянка"!
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.
        Колегата се е допитал до член от ръководството, но нещата тръгват в посока доста по-различна и комерсиална от първоначално заявената. Да не говорим, пък че се лобира и за сключване на ГО с определени застрахователни компании... Регистрираният ник също не е според правилата...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

чл.8 (3) Адвокатът не може да:1. рекламира своята дейност;2. прави сравнение с други адвокати относно качеството на адвокатската си работа, обема и успеха на практиката си, размера на адвокатското си възнаграждение;3. обещава постигането на конкретни резултати;4. обявява имената на свои клиенти.

Коментар

Malone написа:
            Съжаляваме ако сме те обидили по някакъв начин. Идеята на темата е доста по различна от това което пишеш. Идеята е - зададен въпрос / отговорНищо повече.... !!!В темата на Immortal - Какви са ни правата при среща с КАТима въпроси за радарите, качвам тук техническата документация на полицейския радар
            Прикачени файлове
            ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!

Коментар

Malone написа:
              Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.
              Всяко нещо си има разходи. Ако въпросната организация спечели и едно твое дело, знаеш, че тези пари са нищо. И във форума има членски внос, срещу който получаваш някакви облаги.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                Malone написа:
                Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.
                Всяко нещо си има разходи. Ако въпросната организация спечели и едно твое дело, знаеш, че тези пари са нищо. И във форума има членски внос, срещу който получаваш някакви облаги.
                Във форума няма и никога не е имало и няма да има членски внос! Мисля, че бъркаш форума със Сдружение с нестопанска цел "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - там има членски внос.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А Стиле, баце, някога някъде да сме казвали с рекламна цел, че получаваш нещо в Сдружението безплатно?

Коментар

Не, не, извинете, не исках да обиждам или да засягам VIP потребителите особено.

Коментар

Не си засегнал и няма как да засегнеш никого, защото ние такива глупости не пишем

Коментар

bau написа:
                        Съжаляваме ако сме те обидили по някакъв начин. Идеята на темата е доста по различна от това което пишеш. Идеята е - зададен въпрос / отговорНищо повече.... !!!
                        Не, не сте, уверявам те. Аз не съм от обидчивите.Въпроса е, че ... нямам нужда да ме защитавате в дела, които по процедура съм спечелил.Защитавайте наистина шофьорите, направете мрежа, съберете снимки на всички невъобразими безумия по пътя, огромните дупки по междуградските пътища, непочистването от какъвто и да е вид.И съдете общините, съдете държавните органи, които трябва да се грижат за това.Тогава ще ви призная, аз ще съм най-редовния Ви член, само да видя ефект от дейността Ви.Дано да съм ясен.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

van_dal написа:
                          Аз имам проблем с КАТ, проблема ми е, че не си вършат работата. Днес на кръстовище( на пожарната) трета кола на червения светофар е патрулка, задминава ги БМВ Х5 с Iphone в ръка до ухото, пресича пътя на 2 коли с предимство и правейки ляв завой без да укаже маневрата с подходящия пътепоказател минава на червено. Прозореца на пртрулката е отворен леко и аз им викнах: Хайде де, хванете го! Изгледаха ме, светна зелено и отпрашиха да си пият кафето.....
                          Колега, извинявай че се намесвам, но не всеки бял Опел "Астра" с лайтбар на покрива е патрулка. Нека не навлизам в подробности, но не всеки, кояйто се вози в такъв автомобил има право да спира и налага глоби. Вероятно и той се е чуствал като теб - гневен и безпомощен.
                          Peugeot 301
                          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                            Колега, извинявай че се намесвам, но не всеки бял Опел "Астра" с лайтбар на покрива е патрулка. Нека не навлизам в подробности, но не всеки, кояйто се вози в такъв автомобил има право да спира и налага глоби.
                            Например?!

Коментар

Имам и аз един въпрос:Разполагате ли с актуалния регистър на одобрените за използване средства за контрол на скоростта използвани от КАТ?Процедурата по одобряване на типа се извършва от БИМ ( http://www.bim.government.bg/ )Регистърът е публичен, единствено е нужно да се заплати такса за достъп до него.Шифърът под който се водят те е С3601-Радарни скоростомери.По специално се интересувам дали поставените миналата година кутии а отскоро и пълнеж в тях са преминали подобна проверка за одобряване на типа.

Коментар

Имам предложение към Ръководството на форума. И то е да го прекръстят на "Експерт Форум", понеже повечето колеги са експерти по всичко и знаят точно как трябва да се случи каквото и да е.

Коментар

Working...
                                X