kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
чл.8 (3) Адвокатът не може да:1. рекламира своята дейност;2. прави сравнение с други адвокати относно качеството на адвокатската си работа, обема и успеха на практиката си, размера на адвокатското си възнаграждение;3. обещава постигането на конкретни резултати;4. обявява имената на свои клиенти.
Коментар
-
Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.Прикачени файловеШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bau написа:Съжаляваме ако сме те обидили по някакъв начин. Идеята на темата е доста по различна от това което пишеш. Идеята е - зададен въпрос / отговорНищо повече.... !!!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
van_dal написа:Аз имам проблем с КАТ, проблема ми е, че не си вършат работата. Днес на кръстовище( на пожарната) трета кола на червения светофар е патрулка, задминава ги БМВ Х5 с Iphone в ръка до ухото, пресича пътя на 2 коли с предимство и правейки ляв завой без да укаже маневрата с подходящия пътепоказател минава на червено. Прозореца на пртрулката е отворен леко и аз им викнах: Хайде де, хванете го! Изгледаха ме, светна зелено и отпрашиха да си пият кафето.....Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Имам и аз един въпрос:Разполагате ли с актуалния регистър на одобрените за използване средства за контрол на скоростта използвани от КАТ?Процедурата по одобряване на типа се извършва от БИМ ( http://www.bim.government.bg/ )Регистърът е публичен, единствено е нужно да се заплати такса за достъп до него.Шифърът под който се водят те е С3601-Радарни скоростомери.По специално се интересувам дали поставените миналата година кутии а отскоро и пълнеж в тях са преминали подобна проверка за одобряване на типа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар