Искам да благодаря на колегите че са изяснили въпроса с ГО вместо мен. Както и във въпроса ми казах - в ЗДП, който твърдите че познавате и ще ни защитавате от него - категорично е написано какви документи е дллъжен да носи всеки водач, и всеки водач поема пълн отговорност за МПС което шофира. Сигурно ако няма винетка колата - пак ли собственика го отнася? А ГТП , а платен данък ? Другото върховно твърдение, е че "актове до 50 лева не могат да се обжалват". Ето и едно от мен - през зимата задължително се кара със зимни гуми, с 4 мм грайфер, и задължително със зимно масло, зимни чистачки, зимни дрехи и други зимни принадлежности, всяка от които с 4 мм грайфер на гумите. Така че мястото на подобни подвеждащи теми са директно и право в кофата
Учудвам се че темата все още съществува, и че е отключена за отговори. 1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка".Модераторски екип на fiat-bg.org
![Exclamation](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_exclaim.gif)
Коментар