Български автомобилен съюз поздравява всички фенове на автомобилите и тук ще се опитаме да ви бъдем максимално полезни с това в което сме най добри - правната материя - Закона за движение по пътищата, Закона за административни нарушения и наказания, както и всички свързани с това наредби и разпоредби.Желанието ни е всеки шофьор да знае какво как и защо може да направи когато му се случи "случка" по линия на КАТ-Пътна полиция, катаджий дебнещи в засада в храстите, катаджии скачащи на капака в желанието си самоотвержено да ви/ни спрат като нарушители на "закона" .Тук ще можем да обсъдим отговори на словесната атака - "....и са кво праим а....." ,Да ви кажем че имаме много добри отношения с едни висши началници които разглеждат с голямо внимание сигнали за "корумпирани" катаджии, и взимат интересни мерки срещу взимащите подобни "почерпки" от сърце.....Български автомобилен съюз е нестопанска организация регистрирана в обществена полза. Съответно не разделяме печалба, поради това нямаме финансови интереси в това което правим. За 2009 година имаме 10 000 /десет хиляди/ члена, а се надяваме членовете ни да станат 100 000 през 2010 година, за да противодействаме на разрухата, жертвите и корупцията. Така ще можем да направим нов закон за движение по пътищата, актуален и нормален, с минимум възможност за подкупи.Питайте.... смело
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Tовааа преди или след като сгазим лука? Защото след това дет се вика "иди доказвай, че не си хипопотам"...Поне примери как може да си бъдем от полза?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
crush написа:Tовааа преди или след като сгазим лука? Защото след това дет се вика "иди доказвай, че не си хипопотам"...Поне примери как може да си бъдем от полза?ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
Ichkin написа:Най-интересният въпрос, който ме касае в момента е : Наистина ли актовете отпадат след 2 години ... И трябва ли да съм си взел постановлението, за да чакам въпросните 2 години ?
Коментар
-
bau.bg написа:crush написа:Tовааа преди или след като сгазим лука? Защото след това дет се вика "иди доказвай, че не си хипопотам"...Поне примери как може да си бъдем от полза?
Коментар
-
Ichkin написа:Най-интересният въпрос, който ме касае в момента е : Наистина ли актовете отпадат след 2 години ... И трябва ли да съм си взел постановлението, за да чакам въпросните 2 години ?ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
cs_aleksandar написа:1 въпрос и от мен.Много колеги казват различни неща по този въпрос,а тои е.Можем ли да си лепим фолио назадното и задните странични стъкла,и може ли служителят на реда да ни кара да го одлепваме на пътя ?ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
ogi28b написа:Веднага питаме, щом се налага. По кой параграф в описаният случай ще можем дяа спечелим дело, за това че сме карали кола, и не сме носили задължителните документи ? Значи хем съм виновен че не нося документите, хем не съм виновен, как става, може ли с няколко думи ?ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
Re: ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
ele написа:Безплатно ама след като сте си платили членския внос - това май сте пропуснали да го споменете на първата страница на сайта. А ако този акт и това наказателно постановление са по повод действително нарушаване на закона? И тогава ли ще застанете зад нарушителя? А ако има ранен и убит - ще се борите със зъби и нокти за този, който си е платил членския внос и е сключил застраховка при вас ли? Или защото някой се писал тарикат и не си е платил застраховката, и вие ще го защитавате, щото ви е ползвал услугите? Жалко, че има такива организации в България... срам... срам. А ако вашето дете пострада пак ли ще защитавате виновния шофьор?Мисля, че сте тук не да помагате, а да продавате.ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
ele написа:naskobg написа:ele, нека да оставим колегите да видим как консултират и после да ги съдим, а?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
bau.bg написа:ogi28b написа:Веднага питаме, щом се налага. По кой параграф в описаният случай ще можем дяа спечелим дело, за това че сме карали кола, и не сме носили задължителните документи ? Значи хем съм виновен че не нося документите, хем не съм виновен, как става, може ли с няколко думи ?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Много се извинявам на Ele за невъзможността да и отговоря, искам да прочете този текст от Кодекса за Застраховане който беше цитирала.Задължение за сключване на договор за задължителна застраховка \"гражданска отговорност\" на автомобилиститеЧл. 259. (1) Договор за застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите е длъжно да сключи всяко лице, което:1. притежава моторно превозно средство, което е регистрирано на територията на Република България и не е било спряно от движение;ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар