Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
-
Dandy написа:Здравейте ! При излязъл акт от стаята за видеоконтрол и в акта пише съставил + 2ма свидетели (другите 2ма в стаята) с имена и ЕГН, но в момента на писането единият излиза и отдолу на 2ри свидетел му няма подписа, акта валиден ли е ? Демек има му името горе с ЕГН като свидетел, а отдолу има подпис на съставилия акта и на 1ния само свидетел. Ако е невалиден, но платен, мога ли да го оспорвам и до колко време ?Благодаря !ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
bau.bg написа:Dandy написа:Здравейте ! При излязъл акт от стаята за видеоконтрол и в акта пише съставил + 2ма свидетели (другите 2ма в стаята) с имена и ЕГН, но в момента на писането единият излиза и отдолу на 2ри свидетел му няма подписа, акта валиден ли е ? Демек има му името горе с ЕГН като свидетел, а отдолу има подпис на съставилия акта и на 1ния само свидетел. Ако е невалиден, но платен, мога ли да го оспорвам и до колко време ?Благодаря !
Коментар
-
О, Безсмъртний !Точно за ... чакай как го каза :D "непреминал технически преглед на време" е акта ... само, че колата е на фирма ... Нали знаеш, че съм стар човек и точните понятия ми убягват ... Ако обжалвам и съм прав ... ще напишат ли акт на шефа на фирмата ... А ще съм прав ли ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
bau.bg написа:Dandy написа:Здравейте ! При излязъл акт от стаята за видеоконтрол и в акта пише съставил + 2ма свидетели (другите 2ма в стаята) с имена и ЕГН, но в момента на писането единият излиза и отдолу на 2ри свидетел му няма подписа, акта валиден ли е ? Демек има му името горе с ЕГН като свидетел, а отдолу има подпис на съставилия акта и на 1ния само свидетел. Ако е невалиден, но платен, мога ли да го оспорвам и до колко време ?Благодаря !Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Dandy написа:Добре, но тук става дума за нередовен документ, а не за нарушението. Реално самият документ искам да стане невалиден, а оттам също нарушението ще стане. Не виждам защо трябва да има общо с 50те лева. Той реално е за толкова... Кака ми е адвокат, тя ми каза нещо подобно като вас, но аз пак не мога да го приема ))ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
bau.bg написа:Dandy написа:Добре, но тук става дума за нередовен документ, а не за нарушението. Реално самият документ искам да стане невалиден, а оттам също нарушението ще стане. Не виждам защо трябва да има общо с 50те лева. Той реално е за толкова... Кака ми е адвокат, тя ми каза нещо подобно като вас, но аз пак не мога да го приема ))Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Kuku написа:bau.bg написа:ЗДВПЧл. 189.(5) Не подлежат на обжалване наказателни постановления, с които е наложена глоба до 50 лв. включително.ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
Kuku написа:bau.bg написа:ЗДВПЧл. 189.(5) Не подлежат на обжалване наказателни постановления, с които е наложена глоба до 50 лв. включително.
Коментар
-
Да, Дидо, до сега единствената пречка е бил хонорара на адвоката, който обезсмисля целта на тежката и трудна процедура.... само за 50лв.Щом БАС го правят безплатно, защо да не се обжалва?Bau, услугата "показване на пътя" се предоставя само и единствено на членове на Сдружение "Фиат Форум България"!Членския внос за пълноправно членство е в размер на 100лв., като напълно безплатно получавате отстъпки за гуми, горива, сервизи и магазини!Другият вариант е чрез сключване на спестовна застраховка живот в личната ми фирма, напълно безплатно да станете непълнопрачвен член на Сдружението, но тогава ще ползвате само отстъпките....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар