Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
Какво общо има хемодиализата с колана ?! Некоя операция, иди дойди, ама хемодиализа ??? То преди време се носеха и слухове, че и дами със силикон може да не слагат. Интересно ми е тогава, дали са давали на катаджиите да проверяват дали има силикон ??? Всичко си е написано в закона, кратко точно и ясно. Видимо бременни, лица чиито физическо състояние видимо не позволява използването, таксиметрови и т.н. Кви са тия бележка от лекаря и т.н. Глупости на търкалета. Извинителна бележка за училището става ли ?!!? хахах
Коментар
-
////Punto//// написа:Какво общо има хемодиализата с колана ?! Некоя операция, иди дойди, ама хемодиализа ??? То преди време се носеха и слухове, че и дами със силикон може да не слагат. Интересно ми е тогава, дали са давали на катаджиите да проверяват дали има силикон ??? Всичко си е написано в закона, кратко точно и ясно. Видимо бременни, лица чиито физическо състояние видимо не позволява използването, таксиметрови и т.н. Кви са тия бележка от лекаря и т.н. Глупости на търкалета. Извинителна бележка за училището става ли ?!!? хахах(2) Могат да не използват обезопасителни колани: 1. бременните жени; 2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан; 3. водачите на таксиметрови автомобили, когато превозват пътници в рамките на населеното място; 4. инструкторите - при управление на автомобила с учебна цел.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Meril
////Punto//// написа:Какво общо има хемодиализата с колана ?! Некоя операция, иди дойди, ама хемодиализа ??? То преди време се носеха и слухове, че и дами със силикон може да не слагат. Интересно ми е тогава, дали са давали на катаджиите да проверяват дали има силикон ??? Всичко си е написано в закона, кратко точно и ясно. Видимо бременни, лица чиито физическо състояние видимо не позволява използването, таксиметрови и т.н. Кви са тия бележка от лекаря и т.н. Глупости на търкалета. Извинителна бележка за училището става ли ?!!? хахах
Коментар
-
Ами, не претендирам да съм особен капацитет по медицина, но хемодиализа се прави, когато организмът не е способен сам да пречиства кръвта си, и тя се пречиства с медицинска апаратура. Не виждам какво пречи? Хемодиализата се прави в болница и продължава няколко часа. Не може да се прави и да се управлява автомобил. Или май ти не знаеш. И хайде малко си сдържай езика, да не си го развържа и аз. От хемодиализа до трансплантация има разлика от небето до земята. А с Еле нема да споря въобще защото знам, че тя в винаги права, но все пак. Би ли ми описала ако съм полицай, как изглежда бременна жена в 1-ви, 2-ри, 3-ти и т.н. месеци в които бременноста не е изазена видимо когато си седнала на шофьорското място ? Само информативно. Не споря, защото както казах ти винаги си права. То всички жени които ги спипат без колан може да са в начална бременност и да се отърват от глобата. А аз ако надебелея до такава степен, че не мога да го закопчая корема пък ще влизам в графата (физически е невъзможно да се постави)?Но и аз съм прост и си го слагам. Дори и да съм по-малко бременен
Коментар
-
Meril
////Punto//// написа:Ами, не претендирам да съм особен капацитет по медицина, но хемодиализа се прави, когато организмът не е способен сам да пречиства кръвта си, и тя се пречиства с медицинска апаратура. Не виждам какво пречи? Хемодиализата се прави в болница и продължава няколко часа. Не може да се прави и да се управлява автомобил. Или май ти не знаеш. И хайде малко си сдържай езика, да не си го развържа и аз. От хемодиализа до трансплантация има разлика от небето до земята. А с Еле нема да споря въобще защото знам, че тя в винаги права, но все пак. Би ли ми описала ако съм полицай, как изглежда бременна жена в 1-ви, 2-ри, 3-ти и т.н. месеци в които бременноста не е изазена видимо когато си седнала на шофьорското място ? Само информативно. Не споря, защото както казах ти винаги си права. То всички жени които ги спипат без колан може да са в начална бременност и да се отърват от глобата. А аз ако надебелея до такава степен, че не мога да го закопчая корема пък ще влизам в графата (физически е невъзможно да се постави)?Но и аз съм прост и си го слагам. Дори и да съм по-малко бременен
Коментар
-
Meril
////Punto//// написа:И какво пречи хемодиализата на управляването с колан ? Изясни ми моля те ? Аз съм невежа, но пък хората са казали, че живота учи. Може да науча нещо ново.
Коментар
-
////Punto//// написа:Ами, не претендирам да съм особен капацитет по медицина, но хемодиализа се прави, когато организмът не е способен сам да пречиства кръвта си, и тя се пречиства с медицинска апаратура. Не виждам какво пречи? Хемодиализата се прави в болница и продължава няколко часа. Не може да се прави и да се управлява автомобил. Или май ти не знаеш. И хайде малко си сдържай езика, да не си го развържа и аз. От хемодиализа до трансплантация има разлика от небето до земята. А с Еле нема да споря въобще защото знам, че тя в винаги права, но все пак. Би ли ми описала ако съм полицай, как изглежда бременна жена в 1-ви, 2-ри, 3-ти и т.н. месеци в които бременноста не е изазена видимо когато си седнала на шофьорското място ? Само информативно. Не споря, защото както казах ти винаги си права. То всички жени които ги спипат без колан може да са в начална бременност и да се отърват от глобата. А аз ако надебелея до такава степен, че не мога да го закопчая корема пък ще влизам в графата (физически е невъзможно да се постави)?Но и аз съм прост и си го слагам. Дори и да съм по-малко бремененВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Шшшт, да не се предупреждаваме!!!А бременността се доказва с медицински картон. Иначе всяка по-закръглена жена може да мине за бременна. Имам една комшийка, която си е доста "пълничка". Та тя винаги казва "бременна съм" и й се разминава. Но за началните месеци стига да покажеш медицински картон, от който да е ясно, че си бременна.Между другото, забелязал съм, че много (да не кажа повечето) хора, като се качат в такси, не слагат колани. Лично на мен ми се е случвало, като се кача в такси и си сложа колана, шофьорът да ме изгледа странно и да ми каже "бе няма нужда да го слагаш". Да, ама съм бил вещо лице на дело, при което при удар между такси и друга кола пътничката отпред пострадва доста - комоцио от удара в предното стъкло и други неща... та тя беше тръгнала да съди шофьора на таксито. Стана ясно на делото обаче, че ако тя си беше сложила колана, както е длъжна по закон, нямаше да има никакви поражения. Още повече, че водачът не беше виновен за катастрофата... (Челен удар за таксито със скорост около 40 км/ч, странично в друг автомобил, който му пресякъл пътя.)Та толкова за коланите...
Коментар
-
Meril написа:////Punto//// написа:И какво пречи хемодиализата на управляването с колан ? Изясни ми моля те ? Аз съм невежа, но пък хората са казали, че живота учи. Може да науча нещо ново.
Коментар
-
Meril
-
Meril
////Punto//// написа:Брей брей, ама иначе ми триеш сол у тиквата къв съм бил тъпунгер и тем подобни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар