bau написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Първото решение отменя акта като незаконосъобразен, заради неправилно посочен член на нарушението. Водачът е нарушил чл.315 от КС, а актът и НП са написани по чл.259, заради което е и отменен:[i:76ad0d2e61] "...След като жалбоподателят не е притежател на управляваното от него при извършената му проверка МПС, то от същия не може да се търси отговорност за нарушение на чл.259 ал.1 т.1 КЗ. Задължението на ползвателите на МПС за притежаване на договор за задължителна застраховка "Гражданска отговорност
Коментар
-
В случая трябва да яде дървото и актъставителя и юрисконсулта, с който е съгласуван акта и наказателното, както и самия наказващ орган.И идваме на моето мнение:Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума. Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.Kuku написа:А това, че катаджията е тЪп и глобява водача все едно е собственик, е повод НП да отпадне в съда.....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз мога да подам един пример от tuning.bg....bau написа:carpaint написа:здравеите.казуса е следният отнета ми е книжката за 6 месеца за точки но съвсем скоро ме спряха с превишена скорост ,леко употребил ,и без книжка.та въпроса ми е следния горе долу какво наказание ще ми сложат и това че тези 6 месеца са минали отдавна дали ще ми е полезно ако имам ново лишаване
Коментар
-
Той само Уеко е употребил, ко с’я ...Не се е натъртил колкото може, мъжката ... кара все пак..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Малиии Kuku, "жива да не бях", аз чак сега виждам, че отговора е на отново на г’син Гаврилов.Господин Гаврилов, възхищавам Ви се.Връщам се отново на първия Ви пост и научавам наизуст думите Ви:bau написа:Български автомобилен съюз поздравява всички фенове на автомобилите и тук ще се опитаме да ви бъдем максимално полезни с това в което сме най добри - правната материя.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Малко офф, ако може повече от това де: Сега като разбрахте как можете безнаказано да карате и да пиете ходом марш към полицията да си предавате книжките :D :D Ще си умра от смях :D Между другото в тази тема отговорите на колежката @ele направо ми пълнят душата. Много ме радва и може би е за първи път, откакто дойде във форума П.П. Това е комплимент ей! Да не го изтълкувате по друг начин :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Искам и аз да попитам нещо колегата "bau" - Става въпрос за предпазния колан, сещам се, че имаше изключения за поставянето му от бременни жени, таксиметрови шофьори когато превозват пътници и т.н. .... Преди време ми казаха, че може да се освободиш с документ от лекар - относно някаква кожна болест, т.е. един вид че поставянето на колан ти раздразва кожата ала-бала. Та въпроса ми е вярно ли е това и как се казва тази болест. Честно казано малко ме съмнява иначе всеки 2-ри щеше да си вади такъв документ, но да си питам П.П И не ме интересуват мнения от сорта на това колко важен бил колана и т.н.... има достатъчно теми по въпроса.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Meril
Тук и аз мога да отговоря Няма точно определена болест, но примерно на хора ,които са на хемодиализа им издават документ и не използват предпазни колани. Истина е, че постоянно ги спират за това, но проблеми не им създават. Така, че според мен си има и такъв вариант.
Коментар
-
Meril написа:Тук и аз мога да отговоря Няма точно определена болест, но примерно на хора ,които са на хемодиализа им издават документ и не използват предпазни колани. Истина е, че постоянно ги спират за това, но проблеми не им създават. Така, че според мен си има и такъв вариант.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Честно казано малко ме съмнява иначе всеки 2-ри щеше да си вади такъв документ, но да си питам
Коментар
-
Не знам ... аз предпочитам три колана да слагам, ама да не съм на хемодиализа. И винаги го ползвам, навик ми е станало, даже не се усещам кога го слагам..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Meril
Malone написа:Не знам ... аз предпочитам три колана да слагам, ама да не съм на хемодиализа. И винаги го ползвам, навик ми е станало, даже не се усещам кога го слагам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар