Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Nino написа:
    Честита, ама то пък една пролет, тук вали като из ведро... днес се успах и съм без кола... а, бе криво ми е! Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50
    Слави, да не стана като в това клипче: http://www.shermix.com/flvplayer.swf...fr/toyota3.flv
    Ха-ха-ха, това ме разби... да, точно така стана, но за това кой да кара Пунтото... накрая котарака го взе, той нали е "КЕБАПЧИЙСКИ" котарак и отпраши някъде!!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

И по случай празника Бай Ви Киро е на работа само до 11.00 часа и после отива да кръка бира и да набива кебапчетааааа! Нека му е лошоооооо! :D :D
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

айеде весело и от мене, за всички, които имат късмета да са в Кюстендил на пролетта!...а Кире, ти що си така прецакан днес да си на работа, а на 10м. от теб кебапи, вина, мис пролетки...е! ти ми отговори преди да съм те питал - явно положението търпи положително развитие - ае весело!
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

:D Честита първа пролет!Даже и щъркелите пристигнаха от юг! Абе идва лятото,лятото...
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

К`ва пролет момчета...дъжд вали, вятър чупи джамове цяла нощ..ей тва ако е пролет..Дано утре за празника на Велико Търново се пооправи малко времето, че ще има само вечерно излизане по клубове и нищо друго..Поздрави

Коментар

Честита първа пролет,всичко хубаво ,само дъжда да го нямаше ,още не съм хвърлил мартениците,но възнамерявам да го напраея.
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

Working...
              X