Да не забравяме, че за 20 години демокрация изнесохме 1 милион българи по света та нищо чудно в Англия и в други държави да има кражби като знаем колко българи отидоха там особенно от братята роми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДОКОГА С ТЕЗИ КРАЖБИ!
Collapse
X
-
ами не му знам кварталите къде живее, в ливърпуул е. не съм му ходил на гости все още. от него знам и за някаква "мода" 13-14 годишните с колела или със скейтове да се изсилват по улиците и в движение наръгват някой в гърба и гас.... само че за тези неща не се пише в нашата преса. едва ли 1 милион цигани пръснати по целия свят могат да повлият особенно на престъпността. само човек, който не е мърдал от Бг може да си мисли, че там е рай, няма престъпност, няма кражби и боклуци- напротив, тук дребната престъпност е по-слаба. още 97 като бях във Франция, в Париж през деня ни гониха някви с коли, защото момичетата ни бяха с поли. А хотела ни беше с ограда и охрана /малко приличаше на Билите сега/. Така че- мерси.А 3 години съм бачкал в к.к Албена и аз съм се разправял със съответните боклуци... еми значително по-големи утрепки са от нас.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Явно зависи от самото място, квартал и т.н. Където живях в Америка, в малко градче, близо до Лас Вегас, ти гарантирам, че масово си оствяха колите отключени и дори със свалени прозорци. Говорим за нови коли - Мустанг, BMW Z4 и т.н. На нашия апартамент му се развали бравата - тя една брава...., но не заключвахме една седмица като по цял ден сме били на работа. Никой нищо не е пипнал. А вътре нови дрехи, лаптопи - 4 броя, цифрови апарати и т.н.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Преди две години бях за две седмици в Париж в един от емигрантските квартали с народ от цял свят. Една вечер домакините ми казаха, че ще дойдат на гости техни приятели от някаква си гвардия, които имали работа в района. Към 23.00 се позвъни и като на акция се изсипаха петима въоръжени и напълно екипирани господа в черно. Оказа се, че са нощен патрул из квартала, но заради евентуалните рискове се движат толкова много накуп. И като пробваха нашата ракия не им се тръгваше :D . Мисълта ми е, че Париж, Париж, но в предградията, населени с доста черни, нашите апаши-манговци биха изглеждали като непорочни девици в сравнение техния крими свят.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Имам и аз да говоря много по темата ама файда няма да има. При мен проблема не беше с кражба ами някои умник минал и ми надрал колата. Дясната врата и малко на задния панел. Добре. Реших, че или му е харесала колата или просто случайно някои е минал и я е надраскал. Първата вечер спирам на широко свободно място след 4 сутринта и като излязах към 9 видях какво е станало. Следващата вечер се прибирам пак в 4 и като излизам в 9 колата пак надрана на същата страна ... ама явно като е минал на едната страна и не му е харесало та се е върланл. Така се здобих с 3 черти на вратата. Бесен реших да дежуря няколко вечери в колата. Нали е с тъмни стъкла няма да ме види дори и да дремя на предната седалка. След това реших, че прекалено много си обичам колата и ако видя някой пред очите ми да я доближава и ѝ направи нещо, ще последват лоши неща за него, за които не знам дали се бих контролират. Имах на задната седалка какви ли не инструменти за наказания. Но прецених, че е много възможно да направя нещо необратимо и да съжалявам дълго време за 3 черти на вратата който за 150лв ще оправя някой ден. Сигурно един такъв дето пипа да хвана или някой да му се падне по сърдит от мен и ще се разчуе, та другите да знаят, че може да ги дебнат.
Коментар
-
style34 написа:Явно зависи от самото място, квартал и т.н. Където живях в Америка, в малко градче, близо до Лас Вегас, ти гарантирам, че масово си оствяха колите отключени и дори със свалени прозорци. Говорим за нови коли - Мустанг, BMW Z4 и т.н. На нашия апартамент му се развали бравата - тя една брава...., но не заключвахме една седмица като по цял ден сме били на работа. Никой нищо не е пипнал. А вътре нови дрехи, лаптопи - 4 броя, цифрови апарати и т.н.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Акумулатори ще се крадат, докаро не се отрежат ръцете на изкупвачите на скраб.В Плевен на три-четири места цигани са поставили "табели" с "грамотни" надписи, че изкопуват "акомолатори".Струва ми се, че това е за камуфлаж. Тарашат нощем автомобилите и после продават в пунктовете с обяснението, че са ги изкупили.Единици са хората продаващи си старите акумулатори на мангалите. А те щом дават по 10 лв. явно имат сметка.Аз на циганин нищо не продавам или подарявам. Доста съм се напатил от тях в един селски имот.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
акумулатор се изкупува от 5 до 15лв...явно за това ги крадат, защото не ти искат никакъв документ. Наскоро върнах два стари акумулатора от Вектрата на бащата - 10лв, за 2 мин, нито ме питаха к"ъв съм, нито от къде съм или за какво се боря... и братята явно (или наркоманчета някакви) са намерили това за нов доходен бизнес... аз съм с две ръце "ЗА" за Крумовите закони...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:акумулатор се изкупува от 5 до 15лв...явно за това ги крадат, защото не ти искат никакъв документ. Наскоро върнах два стари акумулатора от Вектрата на бащата - 10лв, за 2 мин, нито ме питаха к"ъв съм, нито от къде съм или за какво се боря... и братята явно (или наркоманчета някакви) са намерили това за нов доходен бизнес... аз съм с две ръце "ЗА" за Крумовите закони...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Само да допълня, миналата нощ са разбили 4 гаража в моя квартал, съща така и 3 коли, едната от които е БМВ 5-ца на един познат Сутринта беше пълно с полиция...Мамка им, ще убия някой накрая, не издържам вече.......BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар