Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДОКОГА С ТЕЗИ КРАЖБИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не забравяме, че за 20 години демокрация изнесохме 1 милион българи по света та нищо чудно в Англия и в други държави да има кражби като знаем колко българи отидоха там особенно от братята роми.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ами не му знам кварталите къде живее, в ливърпуул е. не съм му ходил на гости все още. от него знам и за някаква "мода" 13-14 годишните с колела или със скейтове да се изсилват по улиците и в движение наръгват някой в гърба и гас.... само че за тези неща не се пише в нашата преса. едва ли 1 милион цигани пръснати по целия свят могат да повлият особенно на престъпността. само човек, който не е мърдал от Бг може да си мисли, че там е рай, няма престъпност, няма кражби и боклуци- напротив, тук дребната престъпност е по-слаба. още 97 като бях във Франция, в Париж през деня ни гониха някви с коли, защото момичетата ни бяха с поли. А хотела ни беше с ограда и охрана /малко приличаше на Билите сега/. Така че- мерси.А 3 години съм бачкал в к.к Албена и аз съм се разправял със съответните боклуци... еми значително по-големи утрепки са от нас.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Явно зависи от самото място, квартал и т.н. Където живях в Америка, в малко градче, близо до Лас Вегас, ти гарантирам, че масово си оствяха колите отключени и дори със свалени прозорци. Говорим за нови коли - Мустанг, BMW Z4 и т.н. На нашия апартамент му се развали бравата - тя една брава...., но не заключвахме една седмица като по цял ден сме били на работа. Никой нищо не е пипнал. А вътре нови дрехи, лаптопи - 4 броя, цифрови апарати и т.н.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Преди две години бях за две седмици в Париж в един от емигрантските квартали с народ от цял свят. Една вечер домакините ми казаха, че ще дойдат на гости техни приятели от някаква си гвардия, които имали работа в района. Към 23.00 се позвъни и като на акция се изсипаха петима въоръжени и напълно екипирани господа в черно. Оказа се, че са нощен патрул из квартала, но заради евентуалните рискове се движат толкова много накуп. И като пробваха нашата ракия не им се тръгваше :D . Мисълта ми е, че Париж, Париж, но в предградията, населени с доста черни, нашите апаши-манговци биха изглеждали като непорочни девици в сравнение техния крими свят.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Имам и аз да говоря много по темата ама файда няма да има. При мен проблема не беше с кражба ами някои умник минал и ми надрал колата. Дясната врата и малко на задния панел. Добре. Реших, че или му е харесала колата или просто случайно някои е минал и я е надраскал. Първата вечер спирам на широко свободно място след 4 сутринта и като излязах към 9 видях какво е станало. Следващата вечер се прибирам пак в 4 и като излизам в 9 колата пак надрана на същата страна ... ама явно като е минал на едната страна и не му е харесало та се е върланл. Така се здобих с 3 черти на вратата. Бесен реших да дежуря няколко вечери в колата. Нали е с тъмни стъкла няма да ме види дори и да дремя на предната седалка. След това реших, че прекалено много си обичам колата и ако видя някой пред очите ми да я доближава и ѝ направи нещо, ще последват лоши неща за него, за които не знам дали се бих контролират. Имах на задната седалка какви ли не инструменти за наказания. Но прецених, че е много възможно да направя нещо необратимо и да съжалявам дълго време за 3 черти на вратата който за 150лв ще оправя някой ден. Сигурно един такъв дето пипа да хвана или някой да му се падне по сърдит от мен и ще се разчуе, та другите да знаят, че може да ги дебнат.
            Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

style34 написа:
              Явно зависи от самото място, квартал и т.н. Където живях в Америка, в малко градче, близо до Лас Вегас, ти гарантирам, че масово си оствяха колите отключени и дори със свалени прозорци. Говорим за нови коли - Мустанг, BMW Z4 и т.н. На нашия апартамент му се развали бравата - тя една брава...., но не заключвахме една седмица като по цял ден сме били на работа. Никой нищо не е пипнал. А вътре нови дрехи, лаптопи - 4 броя, цифрови апарати и т.н.
              разбира се, че зависи от мястото. в Добрич, пред нас, колата седи отключена и ден и нощ, а през деня понякога и прозореца е свален. Не е в двор, ако това си мислиш. На улицата, пред къщата е. На задния прозорец има някви плеъри и си седят на кората.... приятелите ми в Д4 не си свалят панелите на касетофоните... единствената ми мисъл, за да пиша в тази тема е да не се величае толкова това "на запад", защото там си имат проблеми и според скромното ми виждане те са по-сериозни от тукашните.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Акумулатори ще се крадат, докаро не се отрежат ръцете на изкупвачите на скраб.В Плевен на три-четири места цигани са поставили "табели" с "грамотни" надписи, че изкопуват "акомолатори".Струва ми се, че това е за камуфлаж. Тарашат нощем автомобилите и после продават в пунктовете с обяснението, че са ги изкупили.Единици са хората продаващи си старите акумулатори на мангалите. А те щом дават по 10 лв. явно имат сметка.Аз на циганин нищо не продавам или подарявам. Доста съм се напатил от тях в един селски имот.
                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

За акумулаторите би било редно магазините които продават те да ги изкупуват . Получаваш нов акумулатор срещу стар и вече отпада кражбата на акумулатори с цел печалба.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    За акумулаторите би било редно магазините които продават те да ги изкупуват . Получаваш нов акумулатор срещу стар и вече отпада кражбата на акумулатори с цел печалба.
                    Някога беше така, ако не се лъжа...
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

акумулатор се изкупува от 5 до 15лв...явно за това ги крадат, защото не ти искат никакъв документ. Наскоро върнах два стари акумулатора от Вектрата на бащата - 10лв, за 2 мин, нито ме питаха к"ъв съм, нито от къде съм или за какво се боря... и братята явно (или наркоманчета някакви) са намерили това за нов доходен бизнес... аз съм с две ръце "ЗА" за Крумовите закони...
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                        акумулатор се изкупува от 5 до 15лв...явно за това ги крадат, защото не ти искат никакъв документ. Наскоро върнах два стари акумулатора от Вектрата на бащата - 10лв, за 2 мин, нито ме питаха к"ъв съм, нито от къде съм или за какво се боря... и братята явно (или наркоманчета някакви) са намерили това за нов доходен бизнес... аз съм с две ръце "ЗА" за Крумовите закони...
                        Да ти изкриви капака за 10 лева, е как да не го утрепеш?
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Само да допълня, миналата нощ са разбили 4 гаража в моя квартал, съща така и 3 коли, едната от които е БМВ 5-ца на един познат Сутринта беше пълно с полиция...Мамка им, ще убия някой накрая, не издържам вече.......
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                          X