Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната идиотщина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    Мерси колега,ей тоя цитата исках да видях всички спорещи тук!!! И после пак ми кажете,че някой друг му е виновен?
    Бях решил да не пиша вече в темата, обаче за пореден път не разбра какво е станало В момента, в който излизах с Фиата вече беше тъмно и никой нямаше на обекта и всичко беше свършено - оградата беше преместана, бронията е била надрана и т.н. Сега разбра ли или пак да обяснявам?
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
      paralesa написа:
      Мерси колега,ей тоя цитата исках да видях всички спорещи тук!!! И после пак ми кажете,че някой друг му е виновен?
      Бях решил да не пиша вече в темата, обаче за пореден път не разбра какво е станало В момента, в който излизах с Фиата вече беше тъмно и никой нямаше на обекта и всичко беше свършено - оградата беше преместана, бронията е била надрана и т.н. Сега разбра ли или пак да обяснявам?
      Няма смисъл, колега. Радио нали си слушал?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kazan написа:
        Я малко по весело ... да разкажа една случка. Случайно минавам покрай мой познат и гледам нещо се дупят около едно VW приличаше ми на сув ама не знам какво точно. Не е било туарег но беше почти ново. Та човека спрял, запушил един гараж и изхода от паркинга на блока. Хората искат да излизат, но няма как. Та решават те, аз стоя и наблюдавам. Докараха Ауди а4 4х4 новичко, изкараха от багажника един здрав колан и вързаха джипката през джантата на предната дясна гума и за теглича на аудито. И решавам аз да отида и да помогна като 6 човека бътнем джипката а аудито дърпа отпред. На пръв поглед на няколко тласъка ще го мръднем достаъчно да се излиза. И.....напъва се аудито... бутаме всички като замаяни, почнаха да пукат тенекиите на джипката от натискане, аудите изкара дрезгав глас.... И НИЩО. Джипката не мръдна и с 1см. Всички ШАХ. Опит 2. Аудито гас, ние бутаме, подигаме, напъваме се. НИЩО. Джипката като залепена беше. И така и не я мръднахме там си остана. Но нищо не сме му правили на колата на човека ....
        Ей тоя е за трепане. Щото такива лайнари си мислят, че всичко могат да правят.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
          kazan написа:
          Я малко по весело ... да разкажа една случка. Случайно минавам покрай мой познат и гледам нещо се дупят около едно VW приличаше ми на сув ама не знам какво точно. Не е било туарег но беше почти ново. Та човека спрял, запушил един гараж и изхода от паркинга на блока. Хората искат да излизат, но няма как. Та решават те, аз стоя и наблюдавам. Докараха Ауди а4 4х4 новичко, изкараха от багажника един здрав колан и вързаха джипката през джантата на предната дясна гума и за теглича на аудито. И решавам аз да отида и да помогна като 6 човека бътнем джипката а аудито дърпа отпред. На пръв поглед на няколко тласъка ще го мръднем достаъчно да се излиза. И.....напъва се аудито... бутаме всички като замаяни, почнаха да пукат тенекиите на джипката от натискане, аудите изкара дрезгав глас.... И НИЩО. Джипката не мръдна и с 1см. Всички ШАХ. Опит 2. Аудито гас, ние бутаме, подигаме, напъваме се. НИЩО. Джипката като залепена беше. И така и не я мръднахме там си остана. Но нищо не сме му правили на колата на човека ....
          Не е колегата за трепане,а лайнарите които паркират пред гаражи на които с огромни букви пише "ГАРАЖ НЕ ПАРКИРАЙ".Ами ако ми се наложи да излезна спешно да закарам детето на доктор и нямам време - к’во праим?По темата: Колега избягвай да паркираш около строежи,подобни случки се случват всеки ден на доста шофиори.Просто трябва да се внимава.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Geraka написа:
            В момента, в който излизах с Фиата вече беше тъмно и никой нямаше на обекта и всичко беше свършено - оградата беше преместана, бронията е била надрана и т.н. Сега разбра ли или пак да обяснявам?
            Помислих, че са преместили оградата и са заобиколили само вашата кола П-образно, за да си довършат работата след като се преместиш. А после са я забутали и са я одрали, довършвайки оградата.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

style34 написа:
              Ти мислиш ли, че ако си запушил селската колата ми и аз искам да изляза бързо няма да измисля някой камион да ти я избута до другия квартал ?!Случката е да се повеселим малко, нито колата е била надраскана, нито нещо по нея е било повредено!! Дори и след като не я мръднахме и 1см се посмяхме и пак зачакаха хората. Не е ли по лесно като запушиш паркинга просто да си хвърлиш на таблото едно листче с телефонния ти номер за да ти се обадят. Аз лично си имам такова ламинирано формат А5 и при нужда стои на таблото, досега проблеми и караници не съм имал.
              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
                style34 написа:
                Ти мислиш ли, че ако си запушил селската колата ми и аз искам да изляза бързо няма да измисля някой камион да ти я избута до другия квартал ?!Случката е да се повеселим малко, нито колата е била надраскана, нито нещо по нея е било повредено!! Дори и след като не я мръднахме и 1см се посмяхме и пак зачакаха хората. Не е ли по лесно като запушиш паркинга просто да си хвърлиш на таблото едно листче с телефонния ти номер за да ти се обадят. Аз лично си имам такова ламинирано формат А5 и при нужда стои на таблото, досега проблеми и караници не съм имал.
                Нещо не си ме разбрал. Този, който е запушил колите е за трепане.

Коментар

не се ядосвай, Гераче, всички сме страдали от некадърността и наглостта на други шофьори, нали има каско, не си заслужава да се ядосваш... нервите са по-ценни от два дни в бояджийното..и мен са ме удряли и отпред и отзад, така като съм си паркирал и ми е писнало, за това сега спирам за ДВЕ места по всички паркинги, защото ми писна от чокчета по вратите от някакви разсеяни хора, дето не им дреме за колите им..и вече и ти си знаеш, до строеж никога не спирай... безкомпромисни са - днес са тук, утре ги няма - 40-50 човека ходи търси кой е направил белята..мен ме ударих от топлофикация, ремонтираха улицата и на следващия ден като се развиках и всички свиха рамене - викат не сме ние... Здрави да сме
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Geraka написа:
                    ... Сега разбра ли или пак да обяснявам?
                    И в крайна сметка след цялата патадрия можеше да отидеш при застрахователите поне да ти изплатят обезщетение. На мен за няколко дребни резки, когато един ми спря в задната броня (а тя така или иначе си беше за боядисване) от ДЗИ ми изплатиха 115лв. преди три години. А иначе... ставал съм свидетел, как собственик на автомобил запушил гараж помпа гуми... един колега със стара джипка пък избутал с ролбара във вратите кола, която му запушила гаража... Общо взето нито едната страна е права, нито другата. Затова пак призовавам за повече внимание и съобразителност! Една сутрин лятото паркирах колата си на една малка уличка в Банишора. След няколко часа отидох да си я прибера, но я нямаше. Чак тогава забелязах изтритата маркировка за паркоместа и един невзрачен знак забранено паркирането и служебен абонамент... Сутринта явно съм бил сънлив и не съм бил достатъчно концентриран за да видя, къде съм паркирал... Взех си колата от наказателния паркинг и не знам, как но не ми писаха Акт и се разминах само с таксата за паяка и престоя на паркинга.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Geraka написа:
                      paralesa написа:
                      Отдавна ми стана ясно за какво се бориш,но ти казвам,прочети си мнението от край докрай и ще разбереш,че излиза друго- видял си колата е сама и не си сторил нищо...ей това излиза от първия ти пост!
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                      X