paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната идиотщина
Collapse
X
-
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
Geraka написа:paralesa написа:Мерси колега,ей тоя цитата исках да видях всички спорещи тук!!! И после пак ми кажете,че някой друг му е виновен?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kazan написа:Я малко по весело ... да разкажа една случка. Случайно минавам покрай мой познат и гледам нещо се дупят около едно VW приличаше ми на сув ама не знам какво точно. Не е било туарег но беше почти ново. Та човека спрял, запушил един гараж и изхода от паркинга на блока. Хората искат да излизат, но няма как. Та решават те, аз стоя и наблюдавам. Докараха Ауди а4 4х4 новичко, изкараха от багажника един здрав колан и вързаха джипката през джантата на предната дясна гума и за теглича на аудито. И решавам аз да отида и да помогна като 6 човека бътнем джипката а аудито дърпа отпред. На пръв поглед на няколко тласъка ще го мръднем достаъчно да се излиза. И.....напъва се аудито... бутаме всички като замаяни, почнаха да пукат тенекиите на джипката от натискане, аудите изкара дрезгав глас.... И НИЩО. Джипката не мръдна и с 1см. Всички ШАХ. Опит 2. Аудито гас, ние бутаме, подигаме, напъваме се. НИЩО. Джипката като залепена беше. И така и не я мръднахме там си остана. Но нищо не сме му правили на колата на човека ....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kazan написа:Я малко по весело ... да разкажа една случка. Случайно минавам покрай мой познат и гледам нещо се дупят около едно VW приличаше ми на сув ама не знам какво точно. Не е било туарег но беше почти ново. Та човека спрял, запушил един гараж и изхода от паркинга на блока. Хората искат да излизат, но няма как. Та решават те, аз стоя и наблюдавам. Докараха Ауди а4 4х4 новичко, изкараха от багажника един здрав колан и вързаха джипката през джантата на предната дясна гума и за теглича на аудито. И решавам аз да отида и да помогна като 6 човека бътнем джипката а аудито дърпа отпред. На пръв поглед на няколко тласъка ще го мръднем достаъчно да се излиза. И.....напъва се аудито... бутаме всички като замаяни, почнаха да пукат тенекиите на джипката от натискане, аудите изкара дрезгав глас.... И НИЩО. Джипката не мръдна и с 1см. Всички ШАХ. Опит 2. Аудито гас, ние бутаме, подигаме, напъваме се. НИЩО. Джипката като залепена беше. И така и не я мръднахме там си остана. Но нищо не сме му правили на колата на човека ....Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Geraka написа:В момента, в който излизах с Фиата вече беше тъмно и никой нямаше на обекта и всичко беше свършено - оградата беше преместана, бронията е била надрана и т.н. Сега разбра ли или пак да обяснявам?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
style34 написа:Ей тоя е за трепане. Щото такива лайнари си мислят, че всичко могат да правят.
Коментар
-
kazan написа:style34 написа:Ей тоя е за трепане. Щото такива лайнари си мислят, че всичко могат да правят.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
не се ядосвай, Гераче, всички сме страдали от некадърността и наглостта на други шофьори, нали има каско, не си заслужава да се ядосваш... нервите са по-ценни от два дни в бояджийното..и мен са ме удряли и отпред и отзад, така като съм си паркирал и ми е писнало, за това сега спирам за ДВЕ места по всички паркинги, защото ми писна от чокчета по вратите от някакви разсеяни хора, дето не им дреме за колите им..и вече и ти си знаеш, до строеж никога не спирай... безкомпромисни са - днес са тук, утре ги няма - 40-50 човека ходи търси кой е направил белята..мен ме ударих от топлофикация, ремонтираха улицата и на следващия ден като се развиках и всички свиха рамене - викат не сме ние... Здрави да смеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Geraka написа:... Сега разбра ли или пак да обяснявам?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Geraka написа:paralesa написа:Мерси колега,ей тоя цитата исках да видях всички спорещи тук!!! И после пак ми кажете,че някой друг му е виновен?ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар