Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтап с Алфата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Майтап с Алфата

ЗНачи, в момента Алфата я кара баща ми. Обацда ми се той преди 4-5 дни разтревожен и ми обяснява, че при всяко тръгване компютъра му изпищявал и изписвал Limited superoil.Ха сега де! Шах на пешката. Аз я бях оставил колата да говори на италиански, но реших, че щом е продумала на английски е станала някаква ексцесия Разпитвам тук и там - нищо. Един от майсторите в сервиз на Алфа се осмели да предположи, че вероятно се опитва да ми напомни за смяна на масло, защото при последната смяна не е бил занулен компютъра. Пращам баща ми по сервизи - не могат да помогнат. Всеки път като тръгне, компютърът пищи.Най-после онзи ден ми се обажда един колега на баща ми, по-окат от него и ми обяснява, че надписът не бил Limited superoil, а Limite superato! На нормален италиански Надвишен лимит!Проведох разследване и разпит по телефона и установих следното - да вземе моят баща да рови из компа, да набара ограничението на скоростта и да си го нагласи на 6 км/ч Очевидно, веднага щом тръгне и надвиши тази опасна скорост, компа започва да се тревожи и да писка Но няколко дни се тревожих де... :D
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Мда... Аз затова си купувам коли дето не ми се правят на по-умни от мене...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Весело ...Да не ти обяснявам моя баща, като почне да ми обяснява някой проблем с Word или Excel или въобще проблем с компютъра му, особено когато му излизат съобщения на английски [за него мъртъв език, точно колкото латинския].Иде ми да се самоубия.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Дам по този случай има една програмка TeamViewer, която в някои от версиите си даже не изисква инсталация. Елементарна е за старт и служи за дирекна връзка м/у компютри като единия е управляващ, виждате неговия десктоп и имате пълен достъп до компютъра на другия. Аз така се оправям с моя баща иначе абсурд.
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Мда... Аз затова си купувам коли дето не ми се правят на по-умни от мене...
          Aбе всички коли вече са " умни ", но не са толкова "подробни" ... :D
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

crush написа:
            Дам по този случай има една програмка TeamViewer, която в някои от версиите си даже не изисква инсталация. Елементарна е за старт и служи за дирекна връзка м/у компютри като единия е управляващ, виждате неговия десктоп и имате пълен достъп до компютъра на другия. Аз така се оправям с моя баща иначе абсурд.
            Хм, знаеш ли колко вида програми съм сложил на баща ми на компира- даже през телефона мога да влизам да му кажа къда му е проблема То не е VNC Viewer - за през вътрешната мрежа, Stonepic и Ammyy за баране където и да съм...То не са странни съпбщение, вируси, малуеър.. А пък никъде не влизат с майка ми - само новини четат и свалят си понякой филм да си го гледат на ДВД-то.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
            X