ЗНачи, в момента Алфата я кара баща ми. Обацда ми се той преди 4-5 дни разтревожен и ми обяснява, че при всяко тръгване компютъра му изпищявал и изписвал Limited superoil.Ха сега де! Шах на пешката. Аз я бях оставил колата да говори на италиански, но реших, че щом е продумала на английски е станала някаква ексцесия Разпитвам тук и там - нищо. Един от майсторите в сервиз на Алфа се осмели да предположи, че вероятно се опитва да ми напомни за смяна на масло, защото при последната смяна не е бил занулен компютъра. Пращам баща ми по сервизи - не могат да помогнат. Всеки път като тръгне, компютърът пищи.Най-после онзи ден ми се обажда един колега на баща ми, по-окат от него и ми обяснява, че надписът не бил Limited superoil, а Limite superato! На нормален италиански Надвишен лимит!Проведох разследване и разпит по телефона и установих следното - да вземе моят баща да рови из компа, да набара ограничението на скоростта и да си го нагласи на 6 км/ч Очевидно, веднага щом тръгне и надвиши тази опасна скорост, компа започва да се тревожи и да писка Но няколко дни се тревожих де... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтап с Алфата
Collapse
X
-
Весело ...Да не ти обяснявам моя баща, като почне да ми обяснява някой проблем с Word или Excel или въобще проблем с компютъра му, особено когато му излизат съобщения на английски [за него мъртъв език, точно колкото латинския].Иде ми да се самоубия..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Дам по този случай има една програмка TeamViewer, която в някои от версиите си даже не изисква инсталация. Елементарна е за старт и служи за дирекна връзка м/у компютри като единия е управляващ, виждате неговия десктоп и имате пълен достъп до компютъра на другия. Аз така се оправям с моя баща иначе абсурд.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Дам по този случай има една програмка TeamViewer, която в някои от версиите си даже не изисква инсталация. Елементарна е за старт и служи за дирекна връзка м/у компютри като единия е управляващ, виждате неговия десктоп и имате пълен достъп до компютъра на другия. Аз така се оправям с моя баща иначе абсурд.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар