Това съобщение преди всеки разговор е първо дразнещо, второ за не толкова просветени хора като например баба ми, такова съобщение преди разговор дори е и плашещо. Знае ли тя дали телефона не е станал случайно импулсен на фона на "малкото" телефонни измами. Естествено еднага ще затвори. Странно защо изведнъж операторите се загрижиха да информират, че обаждането към този номер еди какво си. Щом си набрал номера значи искаш да се свържеш, а не да слушаш глупости. Лично при мен цената към всичи оператори е еднаква и изобщо не ме интересува на кой оператор се обаждам, но съобщения от този род забавящи и дразнещи не мога да понасям. А да не споменавам глупавите смс-и за рекламки и не знам какво .. така и не могат да ми ги спрат да не ги получавам изобщо. Даже май точно обратното става като се обадя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преносимост на номер между GSM оператори
Collapse
X
-
Esper написа:Колега, не ме разбираш.Не става въпрос за никакви задължения - ясно е, че не трябва да има такива.Значи според тях трябва да бъда абонат на Глобул 3 месеца. На 3 месец си плащам фактурата + неустойка в размер на 9 месечни вноски ако договора е бил едногодишен.Едва след това мога да сключа нов договор за номера на мое име.В това се състои целия абсурд на решението.
Коментар
-
Колеги, работя в един от 3те оператора. Това за преносимостта е... удобна услуга за клиентите, но не чак толкова бърза технически за изпълнение. Това не е плетене на терлици все пак и не зависи от човешкия фактор . Относно сигнала за предупреждение - имаше съобщение, но тъй като имаше изискване от ЕС да се уеднакви в цял ЕС начина за уведомяване, че номера е пренесен, трябваше да се въведе 3 секундния звуков тон. Ако имате други въпроси относно услуги и т.н., може да питате на ЛС, който има желание де ( само да не са гневни съобщение за "надписани от нас" сметки, мисля, че сме умни и цивилизовани хора ).Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Dandy написа:...Относно сигнала за предупреждение - имаше съобщение, но тъй като имаше изискване от ЕС да се уеднакви в цял ЕС начина за уведомяване, че номера е пренесен, трябваше да се въведе 3 секундния звуков тон...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Dandy написа:...Относно сигнала за предупреждение - имаше съобщение, но тъй като имаше изискване от ЕС да се уеднакви в цял ЕС начина за уведомяване, че номера е пренесен, трябваше да се въведе 3 секундния звуков тон...Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар