sacheto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коли в Дупница,найстина ли са ефтини.Пояснете за провинцията
Collapse
X
-
Ако човек има парици то хубави коли се купуват и в хубаво обзаведени автокъщи. Днеска пак се отбих в Плевен в автокъщата от където си купих Стилото и очите ми останах в една Алфа 156 дизел на 150 000км на ход докарана от Италия.Един собственик и е бил и е запазена като нова и цената и е прилична 6 400лв като могат и да свалят надоло .Стилото от там го взех и вече наближавам към 4 000 км пробег и съм адски доволен .Ето заснех изминати 1083км със среден разход 5л като това е мешено и градско и извън градско. А ето и линка на автокъщата и на третата страница се намира тази Алфа.http://www.autodetelinapl.bg/autogallery1.htm
Коментар
-
От Дупница взехме Делтата... Свалиха ни почти 500 лв от първоначалната цена. Цената беше доста "тънка", в сравнение с аналогичните в мобиле.бг или нашите автокъщи.Освен че ни набутаха с един акумулатор (обещаха да донесат акумулатор) и ги чакахме над час на една бензиностанция, не си вдигаха повече телефоните и т.н. и си тръгнахме, и последващите перипетии с регистрацията (описвал съм във форума, не ми се търси сега)... нямаме други забележки. Колата е минала вече почти 40 хил. км за почти 2 години, без сериозни проблеми по нея.Дедрата я взехме от Сливен - то беше любов от пръв поглед... (но и цената си беше по-височка, в сравнение с тези в Дупница).Ако имаш излишни 50-100 лв, слагай гориво на Кромата и се разкарай до Дупница...
Коментар
-
Immortal аа аз ако кромата бе само гориво да и слагам със сигорност немаше да пускам темата пък и тя вече е бракувана от срещата с прага на Галаксито.И затва се ослушвам и оглеждам каде са най-тънкажни МПСтата.Имам и вариан да си намера купе от крома и да си ги карам вечно,пък и за нещастие ли ко нз.преди да я удара видех една на вторични и си смъкнах най-необходимите на добра цена и сеа ми седат от некой по два чифта части,саединител,амортисюри,гарнета и др.Имам и друго запитване,някой ако се е сблъскал с тва да каже.Излизат тук некой екземпляри кроми,но бракувани,в какво се състой упражненито ако реша да взема такава.Не ми се пуска отделна тема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар