Бях чувал преди време,че найстина цените са по-ниски сравнение с др.места.Та искам да запитам по-запознатите за тази мълва и да ни разяснят на нас хората от провинцията найстина ли е така както казват.Се пак се е базарна икономика секи гледа по-тънкажа.Чух за едни 1000лв. разлика, не си е малко пък и избора м/е би голям.Ако някой иска може още да нипомогне не само с тва а и с некой линк да погледнем,търсих автокъщи Дубница се ми излиза нещо не подходящо.Аз ще съм ви много благодарен пък и другите колеги провинциялисти също.Извинявам се ако се повтара темата,и ще искаме линк ако някаде е дъвкана вече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коли в Дупница,найстина ли са ефтини.Пояснете за провинцията
Collapse
X
-
Мисля, че това е факт! Автомобилите в Дупница наистина са по-евтини от останалите градове в Бг. Неслучайно Бравата ми е от Дупница, и то след толкова обикаляне по софийските автокъщи/навремето/, дори и Горубляне. А и голяма част от автомобилите в София, а и не само там, пристигат именно от Дупница. Чуват се мълви за ниско качество, шмекерии и тн. за дупнишките автоджамбази, но в крайна сметка Бравата още вървиAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
-
Колега, ходил съм в Дупница по автокъщите 3 пъти, даже веднъж за това ходихме точно - цял ден по автокъщи.Наистина са по-евтини от Горубляне, а от автокъщите по градовете не мога да ти кажа, не съм влизал.Иначе в Дупница колите имат по-мърляв вид от тези в Горубляне, да го имаш впредвид.Има и доста повече ударени и с други забележки. Не знам дали е оправдано от Търговище чак да ходиш чак до Дупница, аз лично ходих да гледам сеир, не да купувам, и наистина се нагледах на такъв
Коментар
-
Сравнително по-ефтини са!Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Дупница, Враца, Монтана наистина са ефтини. Иначе всеки знае, че всичко е до късмет! Ако се чувстваш добре в една кола и се влюбиш в нея връщане назад няма. Иначе навсякъде има оферти стига да има хора, които са на зор. Е аз мойто браво като го продавах беше първо на 3200, а като ми опря ножа до кокала падна до 2400 и на 2200 щях да го дам, но проблемите минаха, върнах си първоначалната цена и за късмет точно тогава го продадох. Ама нали знаеш, шанс!п.п. Майтапа на страна, но като беше с цена 2400 никой не ми звънна да ме пита дори как съм, камоли за колата....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
За Дупница като цяло съм доста резервиран.Всичко е до късмет и имай предвид, че цените там вече са уеднаквени с останалите места в страната== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
нз.страната дали се смета тук по Търг.автокъщи-пасат 1.9тди 3серия с абс,без клим. 4000лв.др.пасат 4 пак дизел за 7000 и такваз към коят съм се насочил м/е би мареа 1.9тди без абс с доста забележки който и аз видех различна шоф.седалка от браво дръшка и плафон падат,издран волан и пласмаси и др.раб.с написана цена 2900. Затва искам да погледна първо линк или нещо подобно тел. а у.Дайте предложения каде е най-добре за покупка.
Коментар
-
Най-добре е да се вземе кола от форума.Най-малкото ще знаеш какво да очакваш от нея, а и никой колега няма да излъже съфорумец Това е само по мое мнение.Освен това ако отвориш раздел "Продава" ще забележиш, че се продават коли на цени, които никога не можеш да намериш по автокъщи, сайтове в интернет и т.н. На твое място бих проверил Мареа-та, която е за 1500 лева и то с метан! Има и други - просто се разрови== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
За Дупница и аз съм чувал същото , но не познавам някой да си е взел кола от там ... споделям мнението на колегите по - горе кола от подобни места си е малко или много скрита лимонка.П.П За Дупница знам , че има много голям избор на мотори и положението е драстично по - добро от при колите ама пак не е цветущо ( това само като допълнение )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар