////Punto//// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЛЕВСКИ
Collapse
X
-
Гласуюах ЗА защото не виждам как любимия ми отбор няма да е челната 3-ка,но мисля,че тая година латекса ще е шампион,време им еЗа юношите-добре де,тоя бил такъв,оня онакъв,че то според мнението на колегата няма един свестенНе така!!!Боян Табаков,сам си порути кариерата,като искаше да бяга в чужбина....медиите излишно му напомпаха самочувствието. Ако от отбора бъдат изритани няколко футболиста и на тяхно място се вземат опитни играчи,покрай които да израстват и младите ще е чудесно. Рабех,Бензукан нямата място в отбора,мисля,че и Йовов по-скоро вече трябва стои на скамейката и да се разчита на опита му определени моменти,както и Топчо...На тяхно място в редовите мачове могат да изграят по-младите. Отличен ход с Кривия,дано обаче успее да покаже,каквото при моряците,така ще реши основния ни проблем с липсата на креативност.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Гласувах "ДА",защото и миналия и по миналия сезон тръгваха слабо,но после мачкаха наред.Левски си е Левски.Вярно,че сме далеч от европейския футбол,но всички отбори в България са забъркани от едно тесто.Дано да надделява повече играта пред парите.Трябва да се играе за самата игра,а не да се мисли за пари и облаги.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Гласувах с "НЕ", защото този сезон са много, много слаби. При коректно съдийство немогат да влязат в тройката, но ако ги подкрепят, там са. Започнаха да реват като магарета и да плюят съдиите за техните загуби, което не беше никак коректно и етично. По-добри отбори от тях в момента са Литекс, Черноморец, Черно море, Локо Сф, Миньор. На едно ниво са с ЦСКА, Берое, Пирин, Славия.
Коментар
-
Не съм сигурен, дали това е правилната тема, защото и в другата се наблюдава същото явление.Не, че сега го забелязвам, но тук просто е доста явно. Та в темите за Левски и ЦСКА, хората които пишат са над 80, да не кажа 90%, такива които живеят извън София и най-вероятно не са родени там. За ЦСКА се сещам от раз за ogi28b, а Левски LiGuru и така активния напоследък господин Jivko_Georgiev.Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам или каквото и да е, просто ми е странно как може хора живеещи на стотици километри от София да поддържат софийски отбори? И става дума за откровенно футболни градове като Велико Търново, Варна, Стара Загора и най-вече Пловдив.Как може човек да усети магията на любимия отбор при положение, че е на такова разстояние от него и няма никакъв допир с него? Стига с този двуполюсен модел.Аз лично не мога да си представя да съм роден в Пловдив например и да съм фен на Левски или ЦСКА (всъщност истината е, че ме побиха нетриятни тръпки само при мисълта), но ми е любопитно от какво по-точно се продиктува тази симпатия. И само не отговаряйте титлите, победите и т.н. защото за мен това не е довод да симпатизираш на един отбор
Коментар
-
BolgAryan написа:Не съм сигурен, дали това е правилната тема, защото и в другата се наблюдава същото явление...Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам или каквото и да е, просто ми е странно как може хора живеещи на стотици километри от София да поддържат софийски отбори?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Естествено, че ще са в челната тройка. Колкото и слаби да са в момента, просто няма кой друг.... Не се излагайте на 2 точки са от 3-тото място... и на 5 от 2-рото. Колкото и да сте заклети фенове на ЦСКА не бъдете оптимисти (това си е чист оптимизъм да мислите, че няма Левски да е в челната 3-ка), а реалисти !Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
BolgAryan написа:Не съм сигурен, дали това е правилната тема, защото и в другата се наблюдава същото явление.Не, че сега го забелязвам, но тук просто е доста явно. Та в темите за Левски и ЦСКА, хората които пишат са над 80, да не кажа 90%, такива които живеят извън София и най-вероятно не са родени там. За ЦСКА се сещам от раз за ogi28b, а Левски LiGuru и така активния напоследък господин Jivko_Georgiev.Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам или каквото и да е, просто ми е странно как може хора живеещи на стотици километри от София да поддържат софийски отбори? И става дума за откровенно футболни градове като Велико Търново, Варна, Стара Загора и най-вече Пловдив.Как може човек да усети магията на любимия отбор при положение, че е на такова разстояние от него и няма никакъв допир с него? Стига с този двуполюсен модел.Аз лично не мога да си представя да съм роден в Пловдив например и да съм фен на Левски или ЦСКА (всъщност истината е, че ме побиха нетриятни тръпки само при мисълта), но ми е любопитно от какво по-точно се продиктува тази симпатия. И само не отговаряйте титлите, победите и т.н. защото за мен това не е довод да симпатизираш на един отбор
Ако на сезамислиш 50процента от публиката на мачове в евротурнирите е извън София,примери искаш ли да ти дам...Мога да ти дам стотици,но за да не избива на друго темата ще направя един пример- Мачът от ШЛ Левски-Челси ...около стадиона имаше има няма 100 автобуса организиран превоз по 45 души в автобус това колко прави? 4500....два вагона хора във един влак Варна-София(около 200 души) и още толкова Бургас-София отделно неорганизирано с влакове от различни места идват групички по 4-5 човека....със автомобили магистрала тракия е фулл с разпънати знамена и шалове Значи поне още 5000 души неорганизирано това колко прави??? Една примерна цифра от 10000 до 15000 души,от 40 хил на стадиона
Кое е повод да симпатизираш на един отбор? Много неща! Лично аз съм фен на Левски след една победа над Глазгоу Рейнджърс с неверояния гол в 90-та мин на Н.Тодоров -кайзера поне това мачът който изплува в съзнанието ми пръв от ранното ми детство. Това достатъчен повод ли е според теб? За мен е! Аз съм живял в Долна,Горна ораховица,Лясковец и В.Търново... там отборите са великите Юнак(Д.Оряховица) и Левски(Лясковец) и западналитеЛокомотив (В група) и Етър (изпадащ от Б група) Кое да им харесвам на тия отбори? Каква ми е тръпката да ходя на техни мачове? Какво ми е удоволствието,че не могат да бият Чавдар Бяла Слатина примерно????За Цска няма да говоря,не съм им фен,но вероятно в очите на техен запалянко ще е същото : За мен Левски не е софийска,а национална идея,начин на живот,източник на емоции и гордост!!!
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
BolgAryan написа:Аз лично не мога да си представя да съм роден в Пловдив например и да съм фен на Левски или ЦСКАОбщо взето слабашка тема, напълно безмислена и най-вероятно ще има много награди в нея...
Коментар
-
Гласувах с "да". Левски винаги са се радвали на невероятен съдийски комфорт, миналата година направо си станаха шампиони от съдийски грешки в тяхна полза (как става тая работа?). В последно време започнаха да им свирят нормално мачовете и резултатите са налице. А пък след отменения автогол опищяха света и Перуци взе да им играе по свирката - махна тоя и оня и сега очаквам нови съдийски аванти и сините в борбата за титлата.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
BolgAryan написа:Не съм сигурен, дали това е правилната тема, защото и в другата се наблюдава същото явление.Не, че сега го забелязвам, но тук просто е доста явно. Та в темите за Левски и ЦСКА, хората които пишат са над 80, да не кажа 90%, такива които живеят извън София и най-вероятно не са родени там. За ЦСКА се сещам от раз за ogi28b, а Левски LiGuru и така активния напоследък господин Jivko_Georgiev.Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам или каквото и да е, просто ми е странно как може хора живеещи на стотици километри от София да поддържат софийски отбори? И става дума за откровенно футболни градове като Велико Търново, Варна, Стара Загора и най-вече Пловдив.Как може човек да усети магията на любимия отбор при положение, че е на такова разстояние от него и няма никакъв допир с него? Стига с този двуполюсен модел.Аз лично не мога да си представя да съм роден в Пловдив например и да съм фен на Левски или ЦСКА (всъщност истината е, че ме побиха нетриятни тръпки само при мисълта), но ми е любопитно от какво по-точно се продиктува тази симпатия. И само не отговаряйте титлите, победите и т.н. защото за мен това не е довод да симпатизираш на един отбор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар