Да ходи където иска, ние слаби футболисти имаме колкото искаш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЛЕВСКИ
Collapse
X
-
http://www.sport1.bg/sport1/node/160494А дали ще ходи не се знае ! Колкото и Йовов ще си ходи толкова и адаша....
Коментар
-
Някои от момчетата говорят колкото да си правят гимнастика на устата. Естесвено , че ЛЕВСКИ 1914 ще завърши в 3-та дори в 2-та. Айде който не е наясно с нещата да не прави такива смешни изказвания.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
да , разбира се , че има...... нищо ,че като регистрация съм нов във форума, иначе си го следя доста отдавна ... а конкретно за тази тема ми става трагикомично като гледам некой неподготвени изказвания.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Аз съм си левскар от както съм се родил винаги съм подкрепял отбора,без значение пада или печели,а нали всички знаем че когато пада Левски черното ТОТО има пръст,е добре почти винаги.А от друга страна съм малко и от Спортист Своге ,се пак своге е града в които съм израсналКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
vesko написа:Гласувах с "да". Левски винаги са се радвали на невероятен съдийски комфорт, миналата година направо си станаха шампиони от съдийски грешки в тяхна полза (как става тая работа?). В последно време започнаха да им свирят нормално мачовете и резултатите са налице. А пък след отменения автогол опищяха света и Перуци взе да им играе по свирката - махна тоя и оня и сега очаквам нови съдийски аванти и сините в борбата за титлата.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
maskarata написа:Пълен смях не щото съм ЦСКА-ар, ама това на нищо не прилича. Цял мач с човек повече и накрая най-измислената дузпа този сезон.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Дузпа нямаше, защото нямаше голова ситуация, която да предизвика нарушение. Това е от изпросените дузпи, при които нападателят търси контакт със защитника. Неопитните или услужливите съдии се подвеждат и хоп - от нищо, нещо. Левски нямаше как да вкара гол до края, очевадно беше, че мачът ще завърши 1:1, ако съдията не беше се подвел (навел) .По темата - гласувах с "Да".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Дузпа нямаше, защото нямаше голова ситуация, която да предизвика нарушение. Това е от изпросените дузпи, при които нападателят търси контакт със защитника. Неопитните или услужливите съдии се подвеждат и хоп - от нищо, нещо. Левски нямаше как да вкара гол до края, очевадно беше, че мачът ще завърши 1:1, ако съдията не беше се подвел (навел) .По темата - гласувах с "Да".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар