Ето понеже бях обвинен , че сините фенове спамим темата за ЦСКА създавам тази тема . Тук нямам против всеки да пише дори от Миньор Перник ( Пернишките Орки са ми слабост ) . Та така нека коментираме състоянието на клуба т.н разни новинки около трансфери и какво очакваме от полусезона който предстой
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЛЕВСКИ
Collapse
X
-
Няма как да не стане.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Защото са малко отборите в България с МНОГО пари.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Защото са малко отборите в България с МНОГО пари.
Коментар
-
Трансфери, баснословни комисионни какво да си мисли човек.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:batproho написа:Защото са малко отборите в България с МНОГО пари.
Коментар
-
Не няма как да стане. Левски да се моли да завърши в челната 10-ка. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:E айде сега Митрев от къде излезе ? Школата на Левски за вратари е номер едно в страната ! Пък за другото което казваш бих искал да се обосновеш то е лесно да кажеш , че няма читави ама предполагам го казваш от наблюдения или нещо от сорта Сподели ако искаш
Коментар
-
fiatmaniak написа:Не няма как да стане. Левски да се моли да завърши в челната 10-ка. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар