Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЛЕВСКИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПФК ЛЕВСКИ

Ето понеже бях обвинен , че сините фенове спамим темата за ЦСКА създавам тази тема . Тук нямам против всеки да пише дори от Миньор Перник ( Пернишките Орки са ми слабост ) . Та така нека коментираме състоянието на клуба т.н разни новинки около трансфери и какво очакваме от полусезона който предстой

Няма как да не стане.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Няма как да не стане.
      Защо така мислиш колега

Коментар

Защото са малко отборите в България с МНОГО пари.
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          Факт ама гледай какво става... само пияници аз незнам явно като подпишеш договор и ти дават абонамент за Син Сити и бонус каско за автомобила... Защо ли вместо да се наливат пари в Марокански пияници не се даде шанс на младите момчета от юношите , аз познавам доста талантливи от тях... и смятам , че не е честно , но едва ли ще се променят нещата ! Явно е по престижно да имаш счупен отбор от чужденци от колкото пълен с млади таланти ... факт , че Левски вкараха няколко млади играчи ама такава стабилна критика последва от медийте , аз незнам какво очакват от тях още първият мач стабилно представяне ?!?!

Коментар

Трансфери, баснословни комисионни какво да си мисли човек.

Коментар

ЕЕЕЕ Двама са гласували против още няколко ЗА и никой не се позовава на какво Недейте да мълчите бе хора . Нека стане дискусията

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                batproho написа:
                Факт ама гледай какво става... само пияници аз незнам явно като подпишеш договор и ти дават абонамент за Син Сити и бонус каско за автомобила... Защо ли вместо да се наливат пари в Марокански пияници не се даде шанс на младите момчета от юношите , аз познавам доста талантливи от тях... и смятам , че не е честно , но едва ли ще се променят нещата ! Явно е по престижно да имаш счупен отбор от чужденци от колкото пълен с млади таланти ... факт , че Левски вкараха няколко млади играчи ама такава стабилна критика последва от медийте , аз незнам какво очакват от тях още първият мач стабилно представяне ?!?!
                Няма футболисти в школата на Левски, гола вОда са. Иначе как вика Джеймс - футболист, който пие повече от мен, няма място в отбора

Коментар

E айде сега Митрев от къде излезе ? Школата на Левски за вратари е номер едно в страната ! Пък за другото което казваш бих искал да се обосновеш то е лесно да кажеш , че няма читави ама предполагам го казваш от наблюдения или нещо от сорта Сподели ако искаш

Коментар

Не няма как да стане. Левски да се моли да завърши в челната 10-ка. :D
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз съм от цска но смятам че левски са и си остават основен конкуремт на нашият отбор то няма как.
                      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Сега ще кажа нещо, но преди това искам да кажа друго нещо. Да, пил съм си хапчетата, ония розавите и всичките други. Гаранция Левски ще завърши 2-ро място. Първото ще са Литексите. Много пари имат. Левски са клошари ама на голи мускули мисля че ще се преборят за 2-рото място.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                          E айде сега Митрев от къде излезе ? Школата на Левски за вратари е номер едно в страната ! Пък за другото което казваш бих искал да се обосновеш то е лесно да кажеш , че няма читави ама предполагам го казваш от наблюдения или нещо от сорта Сподели ако искаш
                          Е какво да споделям, тя работата е ясна. В БГ юношески футбол няма. Табаков го знам от както наказваше чорбата с по три гола, влезе при мъжете разходи се по Европата и от тогава само на долу. Гледах го в дубъла с/у Своге, уж добре се представя, уж гол след гол... с тази игра няма място не в дубъла ами въобще в професионалния футбол. Иначе талант, така да е. Сашко Киров екстра е, бърз и остър футболер, още с дебюта ми хареса през 2007 или 2008 с/у Морето, но и той няма идея от професионален футбол. Надежди надежди, ама са на по 19-20 години, за къде да ги чакаш. За Цачев няма да говоря, за мен е слаб футболист, нищо, че толкова му вдигнаха акциите, нека си учи момчето не е глупав, но за футбол си требва кохонес. За тия дето имат шанс да се развият са Гендлер, Костадин Аджов, Роналд Донев, Мишел Георгиев гледал съм им няколко мача и в групите и в дубъла, но и те са си посредствени момчета... Няма таланти, като се има предвид каква е разликата м/у ДЮШ и А отбора, преполагам, ако ги викнат ще се обезличат за няколко месеца....

Коментар

fiatmaniak написа:
                            Не няма как да стане. Левски да се моли да завърши в челната 10-ка. :D
                            Много си краен ... но е факт , че ако не се вземат мерки и най - после незнам кога , незнам в кой клуб някой не бъде изгонен заради запой или нещо от сорта или някой не топли скамейката заради слаба игра смятам , че няма да се оправят нещата .... еххх Любослав Пенев шапка му свалям на момчето ама уви всичко отива подяволите като шефа каже НЕ... немога да го преглътна тоя факт .... вече сигурно 2-3 пости пиша с подобни думи ама просто немога да го преглътна ... ако ги беше изритал ония келеши може би пример щеше да се даде... ама рано или късно ако в Левски не бъдат взети мерки предполагам на мачовете няма да ходим и така Поне да накажем Бай Ганьо финансово .... не че си няма пари ама поне да не му вкарваме още и да гледаме слаба игра...

Коментар

Working...
                            X