Здравейте на всички!От няколко дни /5 подред :D / съм собственик на ФИАТ Мареа 1.6 16v седан! Да Ви призная честно колкото повече карам или гледам колата толкова повече направо си се влюбвам в нея!Първата вечер която я взех бях малко скептично настроен така както и преди закупуването и, може би заради всички подмятания от "разбиращи" мои приятели и познати които изразяваха доста пренебрежително мнение относно италианските коли!Но сега аз знам, че това си е мойта кола и че много и се радвам и съответно вече като чуя някой да споделя подобно мнение за колата ми просто ми става адски смешен и го дарявам с поглед, които му подсказвам че не ми е нужно "вещото му мнение".Чудно ми е как повечето хора оценяват колата ти без дори да имат и най малка представа за нея!Аз обаче знам че вече имам много яка колица!Надявам се за във бъдеще да се запозная с повечето хора тук и да не ви досаждам с въпросите си!Поздрави на всички! :D Съжалявам ако не съм нацелил и този път къде точно във форума мога да изразя радостта си, без да бъде изтрит поста ми!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте на всички!
Collapse
X
-
Честито! Със здраве да си я караш колата! И много много безаварийни километри!Тук те уверявам че ще намериш отговор на всеки въпрос и също така ще се запознаеш с много приятни хора!А относно "вещите лица", които ти подмятат врели некипели - въобще не ги слушай или просто им казвай, че който е карал италианска кола се е влюбил в нея и че са много малко изключенията... иначе вярвай ми - при вида на красивата италианка хората се спукват да завиждат. Ама то ще си ги убие това някой път... УСПЕХ! И пак те поздравявам за избора!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
gdd55
Честито и от мен сас здраве да си я ползваш И на мене така ми викаха няма да се притесняваш за това . Дори и аз така виках но като видях този нов съвременен дизайн и усетих адската пъргавина на италианският дизел спрямо останалите дизели които изпробвах направо се влюбих в нея и особенно в кристалните фарови с лупичките вътре
Коментар
-
gdd55 написа:Честито и от мен сас здраве да си я ползваш И на мене така ми викаха няма да се притесняваш за това . Дори и аз така виках но като видях този нов съвременен дизайн и усетих адската пъргавина на италианският дизел спрямо останалите дизели които изпробвах направо се влюбих в нея и особенно в кристалните фарови с лупичките вътре
Коментар
-
Безаварийно шофиране и не се притеснявай за мнението на "майсторите". В събота когато само моята брава и един vw пасат 2001г с елетроники против пробоксуване, занасяне и др.се качихме на Пампорово без вериги и без да закъсваме видях как когато спират на паркинга на хотела другите колеги не могат да повярват на очите си. И естествено се започна гумите били по-хубави от техните и др. глупости. Но факта си остана само расови коли могат да преодоляват такива препятствия без усилие.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар