Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте на всички!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте на всички!

Здравейте на всички!От няколко дни /5 подред :D / съм собственик на ФИАТ Мареа 1.6 16v седан! Да Ви призная честно колкото повече карам или гледам колата толкова повече направо си се влюбвам в нея!Първата вечер която я взех бях малко скептично настроен така както и преди закупуването и, може би заради всички подмятания от "разбиращи" мои приятели и познати които изразяваха доста пренебрежително мнение относно италианските коли!Но сега аз знам, че това си е мойта кола и че много и се радвам и съответно вече като чуя някой да споделя подобно мнение за колата ми просто ми става адски смешен и го дарявам с поглед, които му подсказвам че не ми е нужно "вещото му мнение".Чудно ми е как повечето хора оценяват колата ти без дори да имат и най малка представа за нея!Аз обаче знам че вече имам много яка колица!Надявам се за във бъдеще да се запозная с повечето хора тук и да не ви досаждам с въпросите си!Поздрави на всички! :D Съжалявам ако не съм нацелил и този път къде точно във форума мога да изразя радостта си, без да бъде изтрит поста ми!

Честито! Със здраве да си я караш колата! И много много безаварийни километри!Тук те уверявам че ще намериш отговор на всеки въпрос и също така ще се запознаеш с много приятни хора!А относно "вещите лица", които ти подмятат врели некипели - въобще не ги слушай или просто им казвай, че който е карал италианска кола се е влюбил в нея и че са много малко изключенията... иначе вярвай ми - при вида на красивата италианка хората се спукват да завиждат. Ама то ще си ги убие това някой път... УСПЕХ! И пак те поздравявам за избора!
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Добре си нацелил къде да изразиш радостта си.Да ти е честита новата придобивка,да си я караш с удоволствие и в бъдеще все така да и се радваш.Между другото и аз от началото на годината сам с моята първа кола-Брава и много и се кефя

Коментар

Честито със здраве да я караш и хиляди безавариини километри. :D

Коментар

Наистина много добър избор. Както се казва кола с екстри.

Коментар

Честито и от мен! Хиляди безаварийни километри и да (се) почирпиш здрво. Иначе избора е страхотен - днес оглеждах едно и мисля, че е една от най-добрите в класа си.

Коментар

Честито и от мен сас здраве да си я ползваш И на мене така ми викаха няма да се притесняваш за това . Дори и аз така виках но като видях този нов съвременен дизайн и усетих адската пъргавина на италианският дизел спрямо останалите дизели които изпробвах направо се влюбих в нея и особенно в кристалните фарови с лупичките вътре

Коментар

Честито и от мен и само сьс здраве да си я ползваш!Пусни и една снимка да я видим

Коментар

Безавариина и от мен и добър избор за малко и аз да си купя такава и тези чуства са ми познати със влю бването
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

gdd55 написа:
                    Честито и от мен сас здраве да си я ползваш И на мене така ми викаха няма да се притесняваш за това . Дори и аз така виках но като видях този нов съвременен дизайн и усетих адската пъргавина на италианският дизел спрямо останалите дизели които изпробвах направо се влюбих в нея и особенно в кристалните фарови с лупичките вътре
                    ох фаровете и на мен са любими!Лошото обаче е че само лявият е с лупа и трябва да се ориентирам да потърся десен!благодаря на всички ви за хубавите пожелания! Снимки - скоро Тукмо като и видите забележките може да дадете добри идеи!:0

Коментар

А десният какъв е,някакъв друг ли?Става дума не е от Марея ли.

Коментар

Безаварийно шофиране и не се притеснявай за мнението на "майсторите". В събота когато само моята брава и един vw пасат 2001г с елетроники против пробоксуване, занасяне и др.се качихме на Пампорово без вериги и без да закъсваме видях как когато спират на паркинга на хотела другите колеги не могат да повярват на очите си. И естествено се започна гумите били по-хубави от техните и др. глупости. Но факта си остана само расови коли могат да преодоляват такива препятствия без усилие.
                        BRAVA 1,4 12V
                        Nissan Navara

Коментар

peho написа:
                          А десният какъв е,някакъв друг ли?Става дума не е от Марея ли.
                          Грешка...... десният си е с лупа! А лявият и е с някакъв рефлектор!Значи като погледнеш фара с лупата до лупата има някакъв сектор с рефлектор!Лявият е с два такива сектора!А може ли да се сложи лупа????

Коментар

Явно този е от Брава (левият)незнам дали може да се сложи лупа,обаче има много голяма вероятност да се уредиш с такъв с лупа точно ляв.Не е на 100% сигурно,но за сега го имаш.

Коментар

peho написа:
                              Явно този е от Брава (левият)незнам дали може да се сложи лупа,обаче има много голяма вероятност да се уредиш с такъв с лупа точно ляв.Не е на 100% сигурно,но за сега го имаш.
                              ооооооооохххххх , само и цената да ми пасне ....... аххх каква хубавица ще ми стане

Коментар

Working...
                              X